Uraz Kaygılaroğlu

Aslen Balıkesirli olan Uraz Kaygılaroğlu,30 Haziran 1987 tarihinde dünyaya geldi. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümü mezunudur. Show TV'de yayınlanan Pis Yedili adlı gençlik dizisiyle dikkatleri üzerine çekti, bu dizide Can karakterine hayat verdi. Fox Tv'de yayınlanan Harem adlı dizide Feminen ağa rolünü canlandırdı.

TRT 1'de yayınlanan Eski Hikâye dizisinde Ömer rolünü canlandırdı. Aynı zamanda Tam Zamanı adlı bilgi yarışmasının sunuculuğunu üstlendi. Kanal D'de yayınlanan Takip adlı bilgi yarışmasını sundu. TRT 1'de yayınlanan Yedi Güzel Adam dizisinde Adil Erdem Bayazıt rolünü canlandırdı.

Türkiye'de ve Azerbaycan'da popüler olan "Baba Candır " dizisinde Haluk Güney rolünü canlandırdı. Aynı zamanda TRT1'de yayınlanan Kuyruk adlı yarışmanın sunuculuğunu yaptı. Show TV'de yayınlanan Klavye Delikanlıları dizisinde Volki rolünü canlandırdı.

Haziran 2014 yılında Melis İşiten'le dünya evine girdi. Evliliklerinden 2 sene sonra 5 Aralık 2016'da kızları Ada doğdu. Uraz Kaygılaroğlu, bir dönem verdiği kilolarla magazin sayfalarına konu oluyordu.

Star TV'nin Sakla Beni dizisinde şok gelişme! İncila ve Naz'a darbe!
Uraz Kaygılaroğlu tepki çeken fotoğrafları nedeniyle özür diledi! Sevgilisinin fotoğraf sergisi için çekildiği fotoğraflar tepki topladı
Sakla Beni dizisine o sahne damga vurdu! Mete aşkı için çırpınıyor... Aşka yeniliyorlar! İncila ve Mete ne yapacak? Sesten rahatsız oldu, Uraz Kaygılaroğlu'nun kafasına su döktü Uraz Kaygılaroğlu'nun yeni dizi projesi ve partneri belli oldu Uraz Kaygılaroğlu'ndan ''Tutuşmuş beraber'' performansı Nesrin Cavadzade'den olay yaratan doğum günü kutlaması! Uraz Kaygılaroğlu'ndan Melis İşiten ve kızı Ada ile karne günü pozu! ‘Aktris’'in başrolünde yer alan Pınar Deniz izleyiciyi şaşırtacak Uraz Kaygılaroğlu, Instagram hesabından onlarca kişiyi sildi GQ Türkiye Men of The Year 2022'de En İyi Erkek Oyuncu Belli Oldu! Kazada yaralanan Sergen Deveci'nin sağlık durumu hakkında açıklama Her Konuda Anlaşıldı! Uraz Kaygılaroğlu'nun Yeni Dizisi ve Partneri Belli Oldu Gelen olumsuz yorumlara sessiz kalmadı... Uraz Kaygılaroğlu'ndan oje eleştirilerine jet yanıt Tırnaklarını görenler hayrete düştü! Uraz Kaygılaroğlu oje sevdasından vazgeçmiyor Uraz Kaygılaroğlu ile Kadir Doğulu'nun nişanda çekilen videosu sosyal medyada viral oldu Uraz Kaygılaroğlu slip mayodan sonra şimdi de İskoç eteği giydi Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu'nun Disney Plus'taki yeni projesinden ilk kareler paylaşıldı Fatih Ürek'in canlı yayında zor anları... Slip mayolu fotoğrafını görünce ne yapacağını şaşırdı Uraz Kaygılaroğlu final yapan Üç Kuruş dizisine duygusal sözlerle veda etti Erşan Kuneri Dizisindeki Espriler Hakkında Flaş İddia! Ne Cem Yılmaz Ne de Netflix Bunu Bekliyordu Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nun annesinin güzelliğini görenler hayran kaldı! Uraz Kaygılaroğlu ile kızı Ada'nın duygusal anları... Baba - kız böyle buluştu Üç Kuruş neden yok? 3 Ocak Üç Kuruş bu hafta neden yayınlanmadı? Üç Kuruş dizisinin bu akşam yayınlanacak 9. bölümü için nefesler tutuldu Üç Kuruş'un Kartal'ı ile ipler kopuyor! Kaygılaroğlu ile yönetmen arasında fırtınalar esiyor! Üç Kuruş dizisinde Tarık Mengüç sürprizi! Bahar ile Kartal'ın düğününe damga vuracak Üç Kuruş dizisinde verilen siyasi mesajlar izleyicinin gözünden kaçmadı! Akıllara Sedat Peker geldi!