Şarkıcı Tarık Mengüç'e kötü haber! Yılbaşı gecesi vereceği konser iptal edildi

Geçtiğimiz günlerde Show TV'nin sevilen dizisi Üç Kuruş'ta konuk oyuncu olarak yer alan 49 yaşındaki şarkıcı Tarık Mengüç'ün yılbaşı konser programı koronavirüs yasakları nedeniyle iptal oldu. Yeni yılı yurtdışında sahnede karşılayacak şarkıcı programı iptal olunca yeni bir arayışa girdi.

Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Cihan Canova ve Nursel Köse gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı, Romanların yaşadığı sorunlara odaklanan Üç Kuruş dizisinde Kartal (Uraz Kaygılaroğlu) ve Bahar'ın (Nesrin Cavadzade) düğününde sahne alan ünlü şarkıcı oyunculuğuyla beğeni toplamıştı.

Tarık Mengüç'e kötü haber! Yılbaşı gecesi vereceği konser iptal edildi


Yılbaşı akşamı için iş programını önceden belirleyen ve 2021'in son gününde yurtdışında sahne alıp 2022'yi sevenleriyle birlikte karşılamaya hazırlanan Tarık Mengüç'ün programı koronavirüs yasakları nedeniyle iptal oldu. Yılbaşı akşamı konseri iptal olunca yeni bir arayışa giren Mengüç gelen tekliflere açık olduğunu söyledi.

 

'YURT İÇİNDE TÜM TEKLİFLERE AÇIĞIM'

Yılbaşı akşamına sayılı günler kala aldığı kötü haberle yeniden iş arayışına giren Tarık Mengüç tekliflere açık olduğunu duyurdu. Konu ile ilgil Instagram hesabından paylaşarak menajerinin de iletişim bilgilerine yer veren ünlü şarkıcı ''Çok değerli dostlarım yurt dışındaki yılbaşı konser organizasyonum yasaklar nedeni ile iptal olup bi başka tarihe ertelenmiştir fakat yurt içinde tüm tekliflere açığım menajer organizasyon yapan çok değerli dostlarıma duyurudur'' ifadelerini kullandı. 

Şarkıcı Tarık Mengüç'e kötü haber! Yılbaşı gecesi vereceği konser iptal edildi - Resim : 2

TARIK MENGÜÇ KİMDİR?

19 Ocak 1972 tarihinde İstanbul’un Şişli ilçesinde Kuştepe mahallesinde dünyaya gelen Tarık Mengüç, Müzisyen bir ailenin çocuğu olan Mengüç, çeşitli işlerde çalışırken arta kalan zamanlarında da müzik eğitimi almıştır.

2004 yılında "Şakşuka" isimli şarkısıyla çıkış yapan Mengüç, giyimi ve dansıyla dikkat çekmiştir. Sibel Can, Seda Sayan, Kibariye, Davut Güloğlu, Ayça Tekindor, Bülent Serttaş gibi sanatçılara bestelerini veren Mengüç, 5 yıl şan dersi aldıktan sonra İbrahim Tatlıses, İbrahim Erkal, Ebru Gündeş gibi isimlere vokallik yapmıştır. 1999 yılından itibaren 5 yıl boyunca müzik yönetmeni ve aranjör olan Suat Aydoğan'ın asistanlığını  yaparak 2004 yılında da müzik kariyerine başlamıştır.

Avustralya'da verdiği bir konserin ardından, önce Avustralya menşeili bir markanın, sonrasında da Nesine.com ve Vodafone'un reklam yüzü olmuştur.

İlk televizyon ve sinema kariyerine 2006 yılında "Cennet Mahallesi" isimli dizide konuk oyuncu olarak başlayan Mengüç, sonrasında Şafak Sezer'in başrol oynadığı "Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz" isimli filmde Roman Bekir karakterini canlandırmıştır. Son olarak 2012 yılında "İkizler Firarda" isimli filmde rol almıştır.

2013 Rock'n Coke festivalinde açılış sahnesini almıştır. Bir rock festivalinde 9/8'lik müzikle ilk kez sahne alan Mengüç, festivalin reklam çalışmalarını yapan C-Section ajansın tanıtım klibinde rol almış ve tanıtım şarkısını söylemiştir. Bu tanıtım müziği ve klibiyle Kristal Elma'da 7, Felis'te 5 ve Mix Awards'ta 3 ödül kazandırmıştır.

2017 yılında Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor Türkiye isimli yarışma programına katılmıştır.  

Funda Mengüç ile evli olan Tarık Mengüç’ün Baran ve Sevde adında iki çocuğu vardır.

Şarkıcı Tarık Mengüç'e kötü haber! Yılbaşı gecesi vereceği konser iptal edildi ile ilgili etiketler Konser tarık mengüç yılbaşı konseri 2022
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.