Uraz Kaygılaroğlu ile kızı Ada'nın duygusal anları... Baba - kız böyle buluştu

Show TV'nin Ay Yapım imzalı yeni sezon dizilerinden Üç Kuruş’un başrolünde yer alan 34 yaşındaki Uraz Kaygılaroğlu geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanmıştı. 2014–2019 yılları arasında evli kaldığı Melis İşiten'den dünyaya gelen kızı Ada, Uraz Kaygılaroğlu'na sürpriz yaparak evine gitti. Baba - kız kapı önünde sosyal mesafeli olarak hasret giderdi.

Kadrosunda Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Zafer Algöz gibi isimlerin yer aldığı Show TV'nin sevilen dizisi Üç Kuruş'ta Kartal karakterine hayat veren oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun geçtiğimiz günlerde yaptırdığı koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. Hastalık sürecini evinde karantinada geçiren yakışıklı oyuncuyu eski eşi Melis İşiten ve kızı Ada Kaygılaroğlu ziyaret etti.


ADA, BABASINI ZİYARET ETTİ


Koronavirüs nedeniyle dizi çekimlerine de ara verilen Kaygılaroğlu, evinin kapısında kızı Ada'yı görünce duygusal anlar yaşadı. "Sana çok sarılmak isterdim" diyen Kaygılaroğlu kızı Ada ile sosyal mesafeli olarak hasret giderdi.

Uraz Kaygılaroğlu ile kızı Ada'nın duygusal anları... Baba - kız böyle buluştu

Eski eşi Melis İşiten'in kayda aldığı kızı Ada ile birlikte o anlarını Kaygılaroğlu, Instagram hesabından 'A vitamini' notuyla paylaştı.

Uraz Kaygılaroğlu ile kızı Ada'nın duygusal anları... Baba - kız böyle buluştu

Ünlü oyuncunun paylaştığı video aralarında Ayşecan Tatari, Merve Dizdar, Akasya Asiltürkmen, Tarık Mengüç gibi ünlü isimlerin de olduğu çok sayıda kişi tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Kaygılaroğlu'na çok sayıda 'geçmiş olsun' mesajı geldi.

 

Uraz Kaygılaroğlu ile kızı Ada'nın duygusal anları... Baba - kız böyle buluştu ile ilgili etiketler Melis İşiten Uraz Kaygılaroğlu Sosyal Medya Ada Kaygılaroğlu Üç Kuruş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.