Amasya'daki kazada yaralanan Sergen Deveci sağlık durumu hakkında açıklama yaptı

Amasya’da, tiyatro oyuncularını taşıyan minibüsün seyir halindeki tıra çarptığı feci kazada yaralanan ve tedavisine hastanede devam edilen oyuncu Sergen Deveci (31), son sağlık durumu hakkında sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. İyi hissettiğini belirten Deveci, sevenlerinden ''lütfen benim için endişelenmeyin'' ricasında bulundu.

Baş Belası adlı tiyatro oyununu Çorum’da sahneleyen tiyatro ekibini taşıyan minibüs, Amasya-Çorum kara yolu üzerinde tıra arkadan çarpmış, meydana gelen feci kazada Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş olay yerinde hayatını kaybetmişti. 3 tiyatro oyuncusunun hayatını kaybettiği kazada, oyuncu Sergen Deveci ağır yaralanmıştı.

sergen deveci

Ambulans uçakla İstanbul'da özel bir hastaneye getirilen ve tedavisine devam edilen Deveci'nin doktoru yaptığı açıklamada, boynunda, omurgalarında kırıklar olduğunu ve ameliyat olacağını duyurmuştu. Son durumu merak konusu olan Deveci'den güzel haber geldi. Sergen Deveci son durumuyla ilgili hastanede odasından yaptığı bir paylaşımla sevenlerini bilgilendirdi.

 ''HABERLERİN AKSİNE GAYET İYİYİM''


Yaptığı açıklamada tiyatro emekçisi dostlarını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını da dile getiren Sergen Deveci, sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi. Ünlü oyuncudan gelen açıklama ise sevenlerinin yüreğine su serpti.


İşte Sergen Deveci'nin hastane odasından yaptığı paylaşım:

''Bazı haberlerin önüne geçmek ya da durdurmak için paylaşım yapmak zorundayım. Şu süreçte birlikte yollardan geçtiğimiz arkadaşlarımızı kaybetmenin acısını hissediyorum sadece.

Haberlerin aksine gayet iyiyim, hissediyorum, yemek yiyorum ve tepki veriyorum. Gündemi bu şekilde meşgul ederek size zarar vermek istemiyorum. Sevginizi kısacık sürede gayet derinden hissettim. 2. Baharımın geriye kalan kısmında hep buna, bu sevgiye layık olmaya çalışacağım.


Kaybettiğimiz canlarımıza, arkadaşlarımıza, dostlarıma Allah’tan rahmet diliyorum. Sağlıklı günlerde görüşmemiz dileklerimle lütfen benim için endişelenmeyin.''

SERGEN DEVECİ

Sergen Deveci'nin bu paylaşımına, 2014 yılında evlendiği Uraz Kaygılaroğlu ile 2019 yılında boşanan sevgilisi Melis İşiten'in 'kalbim' şeklinde not düşmesi dikkat çekti. Takipçilerinden ünlü oyuncuya 'geçmiş olsun' yorumları yağdı.

 

 

Amasya'daki kazada yaralanan Sergen Deveci sağlık durumu hakkında açıklama yaptı ile ilgili etiketler Sergen Deveci Melis İşiten Trafik kazası
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.