Üç Kuruş’ta yeni bir dönem başlıyor, Aslıhan Malbora’da yeni Leyla ile çok konuşulacak

Üç Kuruş dizisinin 14 Mart Pazartesi yayınlanacak bölümünde yeni bir dönem başlıyor.

3 yıllık bir zaman atlamasıyla ekranlara gelecek dizinin yeni bölümünü izleyici büyük bir merakla bekliyor. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında ‘Kartal karakterine hayat veren Uraz Kaygılaroğlu’nun artık sarı saçlı olmadığı gözleniyor.

Kadrosunda, Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora ve Nursel Köse gibi isimlerin bulunduğu Üç Kuruş’ta Kartal’ın kardeşi Leyla’yı canlandıran Aslıhan Malbora’da da bir takım değişiklikler yaşanacak.

Aslıhan Malbora instagram hesabından yaptığı paylaşıma ‘Yeni Leyla’ notunu düşerek dizi izleyicisine karakterindeki yeniliklerle ilgili ipuçları verdi.

Üç Kuruş'ta yeni bir dönem başlıyor, Aslıhan Malbora'da yeni Leyla ile çok konuşulacak!.. 1

Aslıhan Malbora’nın paylaşımına kısa sürede yüzlerce yorum yapıldı. Hayranları fotoğrafın altına; ‘Çok sevdik yeni Leylayı’ şeklinde yorumlarda bulundular.

Üç Kuruş dizisinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde, Kartal, mahalleye döndüğünde her şeyin değişmiş olduğunu görür ve sarsılır. Çıngıraklı artık Şahin’in kontrolündedir. Mahallede istenmediğini gören Kartal, her şeyi geride bırakıp uzaklaşacakken, onu sarsıp kendine getiren Leyla olur.

Üç Kuruş’ta yeni bir dönem başlıyor, Aslıhan Malbora’da yeni Leyla ile çok konuşulacak ile ilgili etiketler Üç Kuruş aslıhan malbora
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.