Uraz Kaygılaroğlu'ndan eski eşi Melis İşiten ve kızı Ada ile karne günü pozu!

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, eski eşi Melis İşiten ile kızları Ada'nın karne gününde bir araya geldi. Kızlarını karne gününde yalnız bırakmayan ikiliden Kaygılaroğlu, o anları takipçileriyle paylaştı.

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, beş yıl evli kaldığı eski eşi Melis İşiten ile birlikte olduğu kareleri paylaştı. Kızlarının karne gününe katılan ikili duygusal anlar yaşadı.

İkinci sınıfa geçen kızı Ada'yı tebrik eden Kaygılaroğlu paylaştığı fotoğrafın altına, 'Ne kadar hızlısın zaman. Dün doğdun, bugün ise ilk karneni aldın. Başarıların daim olsun, yüzün hep gülsün güzel kız' notunu düştü.

Melis İşiten ise, 'Şimdi 2.sınıf düşünsün. Yolculuğuna eşlik ettiğimiz için şanslıyız. Yolun açık olsun kızım' paylaşımında bulundu.

 

 

Uraz Kaygılaroğlu'ndan eski eşi Melis İşiten ve kızı Ada ile karne günü pozu! ile ilgili etiketler Uraz Kaygılaroğlu Melis İşiten
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.