Uraz Kaygılaroğlu'nun yeni dizi projesi ve partneri belli oldu

Üç Kuruş, Sefirin Kızı, Yedi Güzel Adam gibi projelerde yer alan Uraz Kaygılaroğlu'nun yeni dizi projesi ve partneri belli oldu. İşte detaylar...

Üç Kuruş, Sefirin Kızı, Yedi Güzel Adam gibi projelerde yer alan 36 yaşındaki ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun yeni sezonda izleyicilerle buluşacağı yeni dizi projesi ve partneri belli oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Uraz Kaygılaroğlu geçen yıl OGM Pictures‘la 1,5 yıllık anlaşma imzalamış, peş peşe proje yaptığı için bir süre dinlenmek isteyen başarılı aktör, Çöp Adam dizisini kabul etmemiş ve yeni proje beklemeye başlamıştı. Kaygılaroğlu’nun yeni dizi projesi belli oldu. Dizinin kod adı “Saklambaç”…

Star TV‘de yeni yayın döneminde seyirciyle buluşacak olan dizinin yönetmeni ise Nadim Güç… Ünlü oyuncunun partnerinin ise Cemre Baysel olduğu öğrenildi.

Uraz Kaygılaroğlu'nun yeni dizi projesi ve partneri belli oldu

Uraz Kaygılaroğlu'nun yeni dizi projesi ve partneri belli oldu ile ilgili etiketler Uraz Kaygılaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.