Üç Kuruş Dizisinde Başrol Bayram Sonrası Veda Ediyor! Büyük Final Öncesi Üzen Karar!

Pazartesi günleri güçlü rakiplerine direnen Üç Kuruş Dizisinde büyük final öncesi başrolün vedası gerçekleşiyor. Üç Kuruş 24. bölüm öncesi seyirciyi üzen karar verildi. Detaylar haberimizde...

Üç Kuruş dizisi final öncesi ayrılık haberiyle sarsıldı. Güçlü rakiplerine reytinglerde direnemeyen dizi Mayıs ayının sonunda ekrana vedaya hazırlanıyor. Hikayede sona gelindi. İzleyicinin de ilgisini kaybeden Üç Kuruş dizisinde başrolün vedası bayramdan sonra gerçekleşecek. Üç Kuruş Dizisinde Başrol Bayram Sonrası Veda Ediyor! Büyük Final Öncesi Üzen Karar!

Bahar karakteriyle izleyenleri mest eden başarılı oyuncu Nesrin Cavadzade Üç Kuruş dizisine veda ediyor. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre büyük final öncesi seyirci Cavadzade'nin vedasıyla sarsılacak.

Üç Kuruş Dizisinde Başrol Bayram Sonrası Veda Ediyor! Büyük Final Öncesi Üzen Karar!

NESRİN CAVADZADE ÜÇ KURUŞ'TAN AYRILIYOR!

Beklentileri bir türlü karşılayamayan ve özellikle son bölümlerinde hikayesi tıkanan Üç Kuruş final yapacak. Ancak SHOW TV bu karar öncesi diziyi daha da izlenir kılmak için başrolü erken gönderiyor.

Uraz Kaygılaroğlu ile iyi bir uyum yakalayan Nesrin Cavadzade diziden ayrıldığını yakın dostlarına söyledi. Detayları araştırdığımız konuyla ilgili oyuncudan henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Ancak ilerleyen günlerde hem Üç Kuruş yapımcılarından hem de Nesrin Cavadzade'den bir açıklama gelmesi bekleniyor.

Üç Kuruş Dizisinde Başrol Bayram Sonrası Veda Ediyor! Büyük Final Öncesi Üzen Karar! ile ilgili etiketler Nesrin Cavadzade üç kuruş final tarihi Üç Kuruş veda ediyor
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.