Üç Kuruş Dizisinde Sert Kapışma: Kılıç ile Efe karşı karşıya geliyor!

Üç Kuruş dizisinin yeni bölümünde sert bir kapışma heyecanlı anlara sahne oluyor. Efe ve Kılıç'ın karşı karşıya geldiği sahneler nefes kesecek.

Leyla’nın intikamını almak isteyen Efe, Kılıç’a karşı gözünü karartırken Kılıç’ın darbeleri sonucu yaralanıyor. Bu gerilim dolu karşılaşmanın sonucunda ne olacağı merakla bekleniyor.

Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Necip Memili’nin kadrosunda yer aldığı dizi 28. bölümde final yapacak. İşte Üç Kuruş 23. bölüm fragmanı...

Üç Kuruş dizisinin 22. bölümünde; Kılıç’ı öldürmek için yaptıkları plana sadık kalmayarak Leyla’nın vurulmasına sebep olan Şahin, Kartal’ın gazabına uğradı. İki kardeş arasında sert bir kavga yaşandı. Kavga sırasında Kartal’dan Leyla’nın başına gelenleri öğrenen Şahin büyük bir yıkım yaşadı.

Üç Kuruş dizisinde Kılıç ile Efe karşı karşıya geliyor!

Kartal, Efe ve Çetin silah sevkiyatı yapılacak mekana gittiğinde karşılarına Kılıç yerine Şahin çıktı. Efe, Şahin’den Kılıç’ı çağırmasını isterken Şahin, Baybars’ın kendisini gözden çıkardığını anladı. Efe, Kılıç’ı getirtmek için silahların olduğu depoyu patlattı. Tam bu sırada hastaneden haber gelince Efe, Kartal ve Çetin, Leyla’nın yanına gitmek zorunda kaldı.

Sevkiyat alanında kalan Şahin ise alıcılara yakalandı ve vuruldu. Leyla’nın vurulduğunu öğrenen Neriman derinden sarsıldı.

Ailesi için gözünü karartan Neriman, finalde Baybars’la yüzleşti. Baybars’a silah doğrultup onu vurduğu sırada gelen Kılıç ise Neriman’ı hiç düşünmeden öldürdü. Neriman hayatını kaybederken Leyla gözlerini açtı. Neriman’ın kaybından sonra Çaka ailesinin yaşayacakları merakla bekleniyor.

Üç Kuruş Dizisinde Sert Kapışma: Kılıç ile Efe karşı karşıya geliyor! ile ilgili etiketler üç kuruşi fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.