Uraz Kaygılaroğlu final yapan Üç Kuruş dizisine duygusal sözlerle veda etti

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Üç Kuruş’ dün akşam yayınlanan heyecan dolu 28. bölümüyle ekranlara veda etti. Mutlu sonla biten ‘Üç Kuruş’un final yapmasının ardından dizide Kartal karakterine hayat veren Uraz Kaygılaroğlu duygusal bir paylaşımda bulundu. Uraz Kaygılaroğlu diziye bu sözlerle veda etti...

Kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Aslıhan Malbora, Civan Canova, Suna Selen, Necip Memili, Kadir Çermik, Bora Akkaş, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Aytaç Uşun, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Goncagül Sunar, Cüneyt Yalaz, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Civan Şit gibi isimlerin yer aldığı, Show TV'de ekrana gelen ‘Üç Kuruş’ dizisi 30 Mayıs Pazartesi günü yayınlanan 28. bölümüyle ekranlara veda etti. 

Uraz Kaygılaroğlu final yapan Üç Kuruş dizisine duygusal sözlerle veda etti

Dizinin heyecanla beklenen büyük finalinde; Kartal ile Efe hayatlarındaki tüm tehlikeleri arkalarında bırakarak aileleriyle birlikte daha mutlu bir hayat için yeni sayfa açtılar. Kılıç’ı ortadan kaldırdıktan sonra cezalarını tamamlayan Kartal ile Efe yeni hayatlarına kavuştular. Efe yarım bıraktığı hukuk eğitimine devam ederken Kartal da açtığı otomotiv galerisinde Ruşen ve Şesu ile birlikte işlerini yürütmeye başladı. Leyla ile Efe çiftinin aşkı kızlarıyla taçlandı. Kartal’ın oğlu Ateş’in Çıngıraklı’daki sünnet düğünüyle biten dizi eğlenceli anlara sahne olurken tıpkı ilk bölümdeki gibi Kartal ile Leyla’nın karşılıklı dansı beğeni topladı.

Uraz Kaygılaroğlu final yapan Üç Kuruş dizisine duygusal sözlerle veda etti - Resim : 2


''HERKESE BİNLERCE TEŞEKKÜR''

Dizinin ekranlara veda etmesinin ardından başrol oyuncularından Uraz Kaygılaroğlu Instagram hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu. Diziden bir dizi karesini paylaşan Uraz Kaygılaroğlu altına şu notu düştü:

''Neler neler yazdımdı. instagram açıklaman çok uzun dedi. hisliyim ya ben tek tek veda etmek hoşuma gidiyor ama olamadı maalesef. Dün gece son sahnemizi çektik. bu fotoğraflar ise ilkine kadar. yolculuktaki tüm mesai arkadaşlarıma, herkese binlerce teşekkürler. çok sıcak bir kültüre dahil olmamızı sağlayan Çayırbaşı sakinlerine ayrıca teşekkür ederim. hadi uçtum ben🦅''

Uraz Kaygılaroğlu final yapan Üç Kuruş dizisine duygusal sözlerle veda etti - Resim : 3


Dizinin oyuncularından Ekin Koç Instagram hesabından ekiple birlikte çekilen karesini yayınladı.

 Uraz Kaygılaroğlu final yapan Üç Kuruş dizisine duygusal sözlerle veda etti - Resim : 4

 

ÜÇ KURUŞ'UN FİNALİNDE NELER OLDU?

Efe’nin Kartal’la birlikte Kılıç’a karşı başlattığı plan, ikili için zorlu bir mücadeleyi beraberinde getirdi. Kılıç’ın cezaevindeki tüm adamları satın aldığını gören ikilinin hayatı tehlikeye girdi. Kılıç’ı avlayabilmek için içeride adamlarının olması gerektiğini düşünen Kartal, Çetin’den yardım istedi. Çetin’in para desteğiyle koğuşta saygınlık kazanan Kartal ve Efe için son hamle Kılıç’ı köşeye sıkıştırmak oldu. Koğuşta yangın çıkaran Kartal, Kılıç’ın bulunduğu hücreye girdi. İki düşman son kez kozlarını paylaştı ve hayatta kalan Kartal oldu.

Uraz Kaygılaroğlu final yapan Üç Kuruş dizisine duygusal sözlerle veda etti ile ilgili etiketler Uraz Kaygılaroğlu Ekin Koç Üç Kuruş
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.