Uraz Kaygılaroğlu slip mayodan sonra şimdi de İskoç eteği giydi

Son olarak Cem Yılmaz'ın senaryosunu yazdığı aynı zamanda oyuncu kadrosunda yer aldığı Netflix'te yayınlanan 'Erşan Kuneri' dizisinde hayat verdiği "Tumtum" karakteriyle izleyici karşısına çıkan 35 yaşındaki oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, İskoç eteği giydi. Bodrum tatilin sırasında giydiği slip mayosuyla günlerce adından söz ettiren Kaygılaroğlu bu kez da etekli haliyle sosyal medyayı salladı.

Son olarak final yapan Üç Kuruş dizisi ve Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği Erşan Kuneri dizsinde rol alan Uraz Kaygılaroğlu etekli kareleriyle sosyal medyayı salladı. Geçtiğimiz Haziran ayında yakın arkadaşı - meslektaşı Kaan Yıldırım ve Cem Yılmaz ile birlikte Bodrum tatili sırasında görüntülenen Uraz Kaygılaroğlu'nun üstündeki slip mayosu dikkat çekmişti. Tatilde slip mayo tercih eden oyuncu günlerce konuşulmuştu. Kaygılaroğlu şimdi de giyiği İskoç eteğiyle adından söz ettirdi.

Uraz Kaygılaroğlu slip mayodan sonra şimdi de İskoç eteği giydi

ETEKLİ POZLARINI TAKİPÇİLERİYLE PAYLAŞTI

Tatil için İskoçya'ya giden Kaygılaroğlu, İskoç erkeklerinin giydiği 'kilt' ismi verilen etekği giyip o haliyle poz verdi. 3 milyona yakın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşımda bulunmayı ihmal etmeyen Kaygılaroğlu, gönderisinin altına ise "Oğlum Kayseri'ye geldik, bir mantı yemeyeceğiz mi!?" notunu düştü.

Kaygılaroğlu'nun etek giydiği pozlarına ise "Gitti tüm karizma", "Köyün delisi kombini bile çok yakışmış", "Bu kadar yakışması halis mi?" yorumları geldi.

İşte Uraz Kaygılaroğlu'nun etekli pozları...

uraz kaygılaroğlu


uraz kaygılaroğlu

uraz kaygılaroğlu

 

 

Uraz Kaygılaroğlu slip mayodan sonra şimdi de İskoç eteği giydi ile ilgili etiketler Uraz Kaygılaroğlu Sosyal Medya iskoç eteği etek slip mayo
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.