Üç Kuruş Dizisinde Kartal Yeni İmajıyla Ortaya Çıktı! Dizide Yeni Dönem Başlıyor

Pazartesi akşamlarının en çok izlenen yapımı Üç Kuruş dizisi 18. bölümü ile zaman atlaması yaşanıyor. Uraz Kaygılaroğlu'nun hayat verdiği Kartal karakterinin yeni imajıyla ortaya çıktığı dizide yeni dönem başlıyor. Dizinin son bölümünde Bahar'ın hamile kalması, Çetin'in annesine kavuşması ve Efe'nin annesi gibi sevdiği Semiha'nın ölümü damga vurmuştu.

Üç Kuruş dizisinde yeni dönem başlıyor. Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizisinde 18. bölüm itibariyle zaman atlaması yaşanıyor. Üç Kuruş 18. bölüm fragmanıyla birlikte dizide aradan birkaçç yıl geçtiği görülüyor. Kartal'ın yeni saç stiliyle görüldüğü yeni bölüm fragmanında ailenin dağıldığı görüldü. Üç Kuruş Dizisinde Kartal Yeni İmajıyla Ortaya Çıktı! Dizide Yeni Dönem Başlıyor.

Kartal'ın yeni saçlarıyla birlikte Üç Kuruş dizisinde yeni dönemin başladığı da görülüyor. Zaman atlamasının yaşandığı dizi Çukur dizisine benzetildi.

Üç Kuruş Dizisinde Kartal Yeni İmajıyla Ortaya Çıktı! Dizide Yeni Dönem Başlıyor

Üç Kuruş Son Bölümde Neler Oldu?

Dizinin son bölümünde Çetin'in annesiyle kavuşması, Efe'nin annesi gibi sevdiği Semiha'nın ölümü ve Bahar'ın hamile kalması damga vurdu. Bİrçok izleyicisi yeni dönemde Bahar'ın çocuğunun büyüdüğü ve Kartal'ın geri dönüşüyle birlikte hikayenin daha heyecanlı olmasını bekliyor.

Üç Kuruş Dizisinde Kartal Yeni İmajıyla Ortaya Çıktı! Dizide Yeni Dönem Başlıyor ile ilgili etiketler Üç Kuruş yeni bolüm
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.