Gökhan Alkan'dan sonra sevgilisi Nesrin Cavadzade de koronavirüse yakalandı

atv’nin “Kalp Yarası” dizinde Ferit karakterini canlandıran 34 yaşındaki oyuncu Gökhan Alkan'ın koronavirüse yakalandığı ortaya çıkmıştı. Alkan'ın uzun zamandır aşk yaşadığı ve evlenme hazırlığı yaptığı sevgilisi Nesrin Cavadzade'nin de koronavirüse yakalandığı öğrenildi. Üç Kuruş dizisinde başrol oynayan oyuncunun koronavirüs testi pozitif çıkınca karantinaya girdi.

Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği Kalp Yarası dizisinde Ferit karakterini oynayan Gökhan Alkan'ın ardından 39 yaşındaki meslektaşı ve aşkı Nesrin Cavadzade'den de kötü haber geldi.


Gökhan Alkan'ın koronavirüse yakalanması nedeniyle "Kalp Yarası" dizisinin yeni bölümü ertelenmişti. Yılbaşı için diziye verilen ara koronavirüs nedeniyle uzatılmıştı. Koronavirüse yakalanan Alkan, dizi çekimlerine ara verilince İstanbul'a gelerek karantinaya girmişti. Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Aslıhan Malbora, Nursel Köse’nin kadrosunda yer aldığı Üç Kuruş dizisinde başrolü oynayan Nesrin Cavadzade’nin de salgından etkilendiği ortaya çıktı.

ÜÇ KURUŞ SETİNDEN BİR KORONAVİRÜS HABERİ DAHA

10 Ocak’ta Üç Kuruş dizi ekibinin sete çıkması bekleniyordu ama hem Uraz Kaygılaroğlu hem de yönetmen Sinan Öztürk korona virüse yakalandı. Bu ikiliye Nesrin Cavadzade de eklendi… Yaptırdığı testin pozitif çıkması üzerine ünlü oyuncu evinde karantinaya girdi.. Oyuncunun hafta içinde karantina sürecinin bitmesi ile birlikte yeniden sete dönmesi bekleniyor.

Gökhan Alkan'dan sonra sevgilisi Nesrin Cavadzade de koronavirüse yakalandı ile ilgili etiketler Nesrin Cavadzade Gökhan Alkan kalp yarası Üç Kuruş
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.