Berdan Mardini

Ailesi aslen Mardinlidir. Diyarbakır'da başladığı ilkokul eğitimine Isparta'nın Gelendost ilçesinde devam eden Berdan Mardini, o yıllarda tiyatro ve müzik gibi faaliyetlere ilgilendi, ses yarışmasına katıldı.

Babasının emekli olmasından sonra ailesi ile birlikte İstanbul'a yerleşen Mardini, lise eğitimini İstanbul Avcılar'da Süleyman Nazif Lisesi'nde sürdürdü.

Berdan Mardini, babasının açtığı tekstil atölyesinde çalıştı. Berdan Mardini, tesadüf eseri bir eğlence mekanından şarkı söylemesinin ardından müzik dünyasına adım atmış oldu.

Yorumları görünce ateş püskürdü: Ben giyince olmuyor, Sibel giyince...
Tarzına gelen yorumlara ''Alemsiniz'' diyerek cevap verdi! Berdan Mardini'den 120 milyon TL'lik dev yatırım!
Survivor'dan ayrılan Berdan Mardini sakallarını kesti Survivor macerası kısa süren Berdan Mardini 15 günde 6 kilo verdi Survivor 2023'te yaprak dökümü! Adaya veda ettiler Survivor ünlüler takımında şok diskalifiye! Berdan Mardini veda etti Survivor 2023'te yarışacak olan Berdan Mardini taytını yanında götürdü Survivor 2023'ün kadrosunda yer alan isimler belli oldu Survivor Berdan Mardini kimdir? Survivor 2023'te yarışacak ilk isim belli oldu Berdan Mardini'nin 'tayt' sevdası ''İnsanlar salaksa ünlüler ne yapsın!' Amcasının ağır suçlamalarına Berdan Mardini'den yanıt Ünlü şarkıcıya öz amcasından skandal suçlama: Beni öldürmek istiyor! Berdan Mardini tayt giyip spor yaptığı anları sosyal medyada paylaştı!