Acun Ilıcalı duyurdu: Ümit Erdim 'Survivor 2023' kadrosunda

Acun Ilıcalı, Survivor 2023'te yarışacak isimleri açıklamaya devam ediyor... Ünlü televizyoncu, Survivor'a gidecek ilk yarışmacının ünlü türkücü Berdan Mardini olduğunu duyurmuştu. Acun Ilıcalı, yeni bir formatla ekrana dönmeye hazırlanan Survivor 2023'ün kadrosunda oyuncu Ümit Erdim'in de olacağını açıkladı.

Büyük bir merakla beklenen Survivor 2023 yarışması için geri sayım başladı. Acun Ilıcalı, yapımcısı olduğu Survivor programının 2023 kadrosunda yer alacak isimleri duyurmaya başladı.

ÜMİT ERDİM SURVİVOR YOLCUSU


Ilıcalı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Survivor 2023'te yarışacak ilk ismin ünlü türkücü Berdan Mardini olduğunu duyurmuştu. Ilıcalı yapığı yeni paylaşımla Survivor'a gidecek olan bir diğer ismin ise Ümit Erdim olduğunu duyurdu. Bir döneme damgasını vuran Hayat Bilgisi dizisinde canlandırdığı 'Var mısın Arif' tiplemesiyle hafızalara kazınan 37 yaşındaki eski oyuncu, Survivor'a gitmeye hazırlanıyor.

Acun Ilıcalı yaptığı paylaşımda ''Sevgili Ümit Erdim 'Survivor 2023' kadrosuna dahil oldu. Başarılar dilerim.'' ifadelerini kullandı. Ilıcalı'nın paylaşımını kendi Instagram hesabında yayınlayan Ümit Erdim paylaşımına ''Hadi hayırlı olsun'' notunu düştü. 

ümit erdim

2003 - 2006 yılları arasında izleyiciyle buluşan Hayat Bilgisi dizisinde canlandırdığı Arif karakteriyle hafızalara kazınan ve son dönemde verdiği kilolarla gündeme gelen Ümit Erdim aldığı eğitimin ardından meslek değiştirerek pilot olmuştu. 2017 yılında Seda Çınar ile hayatını birleştiren Ümit Erdim'in Ses ve Ela adında iki kızı bulunuyor. 

ümit erdim

 

Acun Ilıcalı duyurdu: Ümit Erdim 'Survivor 2023' kadrosunda ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Survivor Ümit Erdim Survivor 2023
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.