İhanete uğramıştı... Seçkin Piriler'den Kaan Tangöze açıklaması

Survivor 2023'te 'Ünlüler Takımı'nda yarışan manken Seçkin Piriler, yarışmadaki arkadaşları Berdan Mardini ve Yusuf Güney gibi zorlu ada şartlarına dayanamamış ve ayrılmıştı. Survivor macerası çok kısa süren Seçkin Piriler çocukları Hakan ve Volkan'a kavuştu. Kuruçeşme'de görüntülenen Seçkin Piriler, yarışmaya giderken çocuklarını bıraktığı eski eşi Kaan Tangöze ile konuşmadığını belirtti.

41 yaşındaki manken Seçkin Piriler, 'Survivor 2023'e giderken çocukları Hakan Tangöze (12) ile Volkan Tangöze'yi (8) babaları Kaan Tangöze'ye emanet etmişti. Piriler, yarışmanın zorlu şartlarına dayanamayınca kendi isteğiyle ayrılma kararı vermişti. Survivor'un yapımcısı Acun Ilıcalı, Seçkin Piriler'in ayrılığını "Bu şartlarda zorlanıyor dediğimiz isimlerden birini açıklamak durumundayım. O da sevgili Seçkin. Önümüzdeki hafta son yedekler dahil olacak Survivor'a" sözleriyle duyurmuştu.

''HER ŞEYİN KIYMETİNİ DAHA İYİ ANLADIM''

Milliyet Gazetesi'nden Hüseyin Altun'un haberine göre; Türkiye'ye geri dönen Seçkin Piriler, Kuruçeşme'de objektiflere takıldı. Arkadaşlarıyla birlikte eğlence turuna çıkan manken, "Ailemi çok özlemişim, çocuklarımı çok özlemişim. Orada her şeyin kıymetini daha iyi anladım" açıklamasında bulundu.

SEÇKİN PİRİLER

''KAAN İLE KONUŞMADIM''

Çocuklarını yarışmaya giderken eski eşi Kaan Tangöze'ye bırakan Piriler, "Döndükten sonra ya da giderken Kaan Bey ile konuştunuz mu?" sorusuna ''Ben Kaan ile konuşmadım. Sadece çocuklarımı aldım. Pazar günleri zaten babaları onları görmek istediği zaman alıyor ve görüyor.'' yanıtını verdi.

KAAN TANGÖZE, KIVILCIM URAL UĞRUNA SEÇKİN PİRİLER'DEN BOŞANMIŞTI


Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ile manken Seçkin Piriler 4 yıllık birlikteliklerini 2010 yılının Mart ayında nikah masasına taşımıştı. Bu evlilikten Hakan ve Volkan adında iki oğlu dünyaya gelen çift ihanet nedeniyle 2016'da boşanmıştı. Kendisinden 19 yaş küçük şarkıcı Kıvılcım Ural ile yasak aşk yaşayan Kaan Tangöze, Seçkin Piriler'den boşandıktan sonra Kıvılcım Ural ile 2018'de evlenmiş ve 2019 yılında yeniden baba olmanın heyecanını yaşamıştı. Evlendiğinde 5 aylık hamile olan Kıvılcım Ural ile Kaan Tangöze'nin İlayda Tangöze adında bir kız çocukları bulunuyor.

İhanete uğramıştı... Seçkin Piriler'den Kaan Tangöze açıklaması - Resim : 3

41 yaşındaki eski manken, evli olduğu dönemde aldatılmasıyla ilgili, ''Karda yürüyüp izini belli etmeyenlerdenmiş. Konseri olmadığında hep evdeydi. Meğer konserlerine götürüyormuş'' demişti.

Kıvılcım Ural ise Kaan Tangöze'nin Seçkin Piriler'le evli olduğu dönemde şu açıklamaları yapmıştı: ''Bu ilişkiyi 6 aylık bir maceraymış gibi göstermeye çalışıyorlar ama değil. Onlar 2010’da evlendi, biz evlenmelerinden bir yıl önce beraber olmaya başlamıştık. Yani bizimki uzun zamandır devam eden bir hikaye. Karşı taraf da (Seçkin Piriler) bu aşkın yıllardır sürdüğünü biliyor. Ama ortaya çıkınca bir anda atağa geçti işte. İlişkimizi saklayacak olsaydık Asmalımescit’e gitmezdik. Bizim basına yansıyan öpüşme fotoğrafımız da yeni değil, Kaan’ın Zorlu PSM’deki solo albüm konserinin olduğu gece çekildi. Ortaya çıkması da bizi etkilemedi. Karşı tarafın kafası karışık, boşanmayı bir istiyor, bir istemiyor. Bakalım.''

 İhanete uğramıştı... Seçkin Piriler'den Kaan Tangöze açıklaması - Resim : 4

Kaan Tangöze’nin Seçkin Piriler'le evli olduğu dönemde sevgilisi Kıvılcım Ural ile çekilen dudak dudağa görüntüleri çok konuşulmuştu. Bu fotoğraf ortaya çıktıktan bir hafta sonra da Seçkin Piriler gittikleri bir alışveriş merkezinde eşini öperken kameralara yansımıştı.

 

İhanete uğramıştı... Seçkin Piriler'den Kaan Tangöze açıklaması ile ilgili etiketler Seçkin Piriler Kaan Tangöze Survivor Survivor 2023 Kıvılcım Ural
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.