Chaby Han, Survivor 2023'e veda etti! Yarışmadan ayrıldığını bu sözlerle duyurdu...

21 Mart 2015 ile 7 Mayıs 2016 tarihleri arasında atv'de yayınlanan 'Elin Oğlu' programıyla adını geniş kitlelere duyuran sosyal medya fenomeni Chaby Han'ın Survivor 2023 macerası kısa sürdü. 30 yaşındaki fenomen, nksiyete ve panik atak sebebiyle programdan ayrıldığını duyurdu. Yarışmadan ayrılır ayrılmaz Instagram hesabından paylaşımda bulunan Chaby Han, Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkileyen yıkıcı depremler için ''Depremzedeler için mücadele devam ediyor.'' mesajını paylaştı.

Adını ilk olarak 'Elin Oğlu' programıyla duyuran ve kısa süre içinde fenomen haline gelen Güney Koreli Chaby Han, tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor'a katılmıştı. Survivor'un bu yılki sezonunda Gönüller Takımı'nda yer alan Chaby Han da yarışmaya erken veda eden isimlerden oldu.


6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta gerçekleşen depremlerin ardından Survivor 2023 programına ara verilmişti. Yeni bölümleri yayınlanmayan programda yer alan yarışmacılara Türkiye'yi sarsan deprem felaketinin haberi verildi.

ACUN ILICALI ACI HABERİ DUYURDU

Dominik Cumhuriyeti’ndeki yarışmacılar, Türkiye'de meydana gelen ve binlerce kişinin hayatını kaybettiği depremin haberini Acun Ilıcalı'dan aldılar. Yayınlanan videoda Acun Ilıcalı’nın Survivor 2023 yarışmacılarına deprem felaketi haberini veriyor. Büyük şok yaşayan yarışmacıların ise göz yaşları içinde kaldığı görülüyor.


Türkiye'deki depremin ardından çekimlerine ara verilen programın yarışmacıları otele yerleştirildi. İddialara göre 6 yarışmacı Survivor 2023’ten ayrılma kararı aldı. O isimlerden biri de Chaby Han oldu.

chaby han


Survivor 2023'te Gönüllüler Tekımı'nda yarışan 30 yaşındaki fenomen Chaby Han, 417 bin takipçili Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla, yarışmadan kendi isteğiyle ayrıldığını duyurdu. Anksiyete ve panik atak sebebiyle yarışmaya veda ettiğini açıkladı.


''SURVİVOR MACERAM BİTTİ''

Chaby Han, Survivor'dan ayrılmasıyla ilgili yaptığı paylaşımda, ''Depremzedeler için mücadele devam ediyor. Bizler desteğimizi uzun soluklu devam ettirmemiz gerekiyor.'' diyerek şu ifadelere yer verdi:


''İlk önce böyle acı gündemi meşgul ettiğim için özür dilerim, ancak daha fazla zaman geçmeden teşekkür etmem gerekiyordu. Survivor maceram, bi zamandan sonra gecelerde geçirdiğim anksiyete ve panik atak sebebiyle bitti. Beni kısa sürede buradan destekleyen herkese çok teşekkür ederim :)

Keşke uzun uzun kalabilseydim. Aç kalmak, insanlarla anlaşmak, özlemek, yokluklar, parkurlar, hiç unutmayacağım günlerim oldu. Aramızda ne yaşadıysak yaşadık, başta bizim takım olmak üzere, rakiplerimiz ve tüm çalışanlara kadar hepsini çok severek döndüm. Daha yapcağım çok komik şeyler vardı ama olsun artık.

Şimdi benim için izleyici olarak gönüllüler takımı destekleme zamanı.

Hepinize çok teşekkür ederim tekrar, sizleri çok seviyorum.

Depremzedeler için mücadele devam ediyor. Bizler desteğimizi uzun soluklu devam ettirmemiz gerekiyor.''

Daha önce Seçkin Piriler, Berdan Mardini, Yusuf Güney de zorlu ada şartlarına dayanamadıkları için yarışmadan çekilme kararı almışlardı. Survivor 2023 yarışmacılarının depremi öğrendiği anlar bu akşam yayınlanacak.

Chaby Han, Survivor 2023'e veda etti! Yarışmadan ayrıldığını bu sözlerle duyurdu... ile ilgili etiketler Chaby Han deprem Survivor Survivor 2023 Acun Ilıcalı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.