Survivor 2023'te yaprak dökümü... Seçkin Piriler ve Berdan Mardini yarışmadan ayrıldı

Ümit Erdim'in ardından Survivor 2023'e Ünlüler Takımından iki isim daha veda etti. Zorlu şartlara dayanamadığını belirten ve yarışmanın son bölümünde sağlık sorunu yaşayan Berdan Mardini ile Survivor'a adapte olmadığını belirten Seçkin Piriler yarışmadan ayrıldı.

Farklı bir formatla TV8 ekranlarında yeni sezonu yayınlanmaya başlayan Survivor 2023'e veda eden ilk isim Ünlüler Takımı'ndan Ümit Erdim olmuştu. Yarışmaya dün iki isim daha veda etti. Ünlüler Takımı'nda yer alan manken Seçkin Piriler ve şarkıcı Berdan Mardini yarışmadan kendi isteğiyle ayrıldı.

 ZOR ŞARTLARA DAYANAMADILAR


Dün gece gerçekleşen konseyde adaya Berdan Mardini ile Seçkin Piriler yarışmanın şartlarına dayanamadıkları için veda etti. Ilıcalı yaptığı açıklamada, "Bu şartlarda zorlanıyor dediğimiz isimlerden birini açıklamak durumundayım. O da sevgili Seçkin. Önümüzdeki hafta son yedekler dahil olacak Survivor'a" dedi.

 Survivor 2023'te yaprak dökümü... Seçkin Piriler ve Berdan Mardini yarışmadan ayrıldı - Resim : 2

Seçkin Piriler ada şartlarını alışmadığını belirterek yarışmadan çekildiğini açıkladı. "Bu kadar zor olacağını beklemiyordum" diyen Piriler yarışmaya devam etmek istemediğini belirtti. Piriler eleme gecesinde oy kullanamadı ve kendisine de oy atılamadı.

 BERDAN MARDİNİ YARIŞMAYA DEVAM ETMEK İSTEMEDİ

Son bölümde sağlık sorunu yaşayan Berdan Mardini ise dokunulmazlık yarışmasında yer almamıştı. Mardini'nin zorlu şartlara karşı dayanamadığı bildirildi. Berdan Mardini ile ilgili gelişmeyi Survivor'un yapımcısı Acun Ilıcalı şu sözlerle duyurdu ''Sevgili Berdan Mardini, bugün itibariyle Survivor'a devam edemeyecek. Kendisi bu şartları bu kadar zor beklemediğini, daha fazla devam etme şansı olmadığını bize iletti. Yarın, yanınıza gelecek ve vedalaşacak''

Survivor 2023'te yaprak dökümü... Seçkin Piriler ve Berdan Mardini yarışmadan ayrıldı - Resim : 3

Acun Ilıcalı bu yılki yarışma için ''Bu gelmiş geçmiş en zor Survivor olacak. Buradan sağ salim çıkanlar 'Survivor tarihinin en zor Survivor'ında yarıştım' diyebilecek'' açıklamasını yapmıştı.

Survivor 2023'te yaprak dökümü... Seçkin Piriler ve Berdan Mardini yarışmadan ayrıldı ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Berdan Mardini Seçkin Piriler Survivor Survivor 2023
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.