Nihat Doğan'dan iddialı çıkış: ''Antidepresan'ı Mabel Matiz'den daha güzel okudum''

Geçtiğimiz günlerde babalık sevinci yaşayan Nihat Doğan, konuk olduğu '2. Sayfa' programında Mabel Matiz’in dillerden düşmeyen “Antidepresan” şarkısını söyledi. Şarkıyı türkü formatında okuyan ve kendi performansını çok beğenen Doğan, “Mabel Matiz’den daha iyi okudum” diyerek iddiasını ortaya koydu.

Mabel Matiz ve Mert Demir’in, birçok ünlü isim tarafından söylenen ve dinlenme rekoru kıran ‘Antidepresan’ şarkısını bu kez de Nihat Doğan seslendirdi. 

İranlı hayranı Arezoo Gharlar'la geçtiğimiz Ağustos ayında nikah masasına oturan ve 13 Ocak'ta oğlu Amin Badıkan Doğan'ı kucağına alarak baba olmanın heyecanını yaşayan 46 yaşındaki şarkıcı Nihat Doğan, TV8 ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk oldu. 

NİHAT DOĞAN'DAN 'ANTİDEPRESAN' YORUMU

Programda Mabel Matiz ile Mert Demir’in dillere dolanan ve ünlü isimler tarafından da seslendirilen “Antidepresan” şarkısını seslendirdi. ''Şarkıyı tam bilmiyorum. Melodik hata yaparsam da kusura bakmayın.'' diyen Doğan, şarkıyı türkü formatında okudu. “Antidepresan”ı seslendirdikten sonra iddialı konuşan Nihat Doğan ''Mabel'den daha güzel okudum'' diyerek herkesi şaşırttı. Doğan, kendi performansını çok beğendi.


Nihat Doğan'ın “Antidepresan” yorumu bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirildi. Ünlü şarkıcıya 'olmamış', 'bir sen kalmıştın okumayan', 'lütfen artık bu şarkıyı bir salın' şeklinde yorumlar yağdı.

İşte Nihat Doğan'ın 'Antidepresan' performansı:

Son günlerde birçok ünlü isim, Mabel Matiz'in Antidepresan şarkısını söylüyor. Nihat Doğan'dan önce şarkıyı Dilan Çıtak, Merve Boluğur, Berdan Mardini, Seçil Gür, Esra Dermancıoğlu da söylemişti.

 

Nihat Doğan'dan iddialı çıkış: ''Antidepresan'ı Mabel Matiz'den daha güzel okudum'' ile ilgili etiketler Mabel Matiz Nihat Doğan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa 2. Sayfa
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.