Şarkılar Bizi Söyler 2023 yılbaşı konuklarını açıkladı! Listede kimler yok ki!

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Şarkılar Bizi Söyler, yılbaşı özel programı ile bu akşam ekranlarda izleyici ile buluşuyor. Yılbaşına özel konukların yer aldığı programda bu akşam ekranlarda yıldızlar geçidi olacak!

Yılbaşını Kanal D ekranlarında geçirmek isteyenler için Şarkılar Bizi Söyler, birbirinden ünlü konuklar ile ekranları süslüyor. Sibel Can, Hüsnü Şenlendirici ve Hakan Altun’un sunumu ve davet edilen konukların performansları ile yürütülen müzik programı, iyi bir reyting başarısı ile yayın hayatına devam ediyor.

Yılbaşına iyi bir müzik resitali eşliğinde girmek isteyen izleyiciler için hazırlanan yılbaşı özel programında yönelik yayınlanan fragman ile Şarkılar Bizi Söyler herkesi heyecanlandırdı. Haftanın konseptini “Yılbaşı Gazinosu” olarak belirleyen programda, davet edilen konukları gören izleyiciler belirlenen konseptin ne kadar yerinde olduğunu gördüler.

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER KADROSUNDA HANGİ İSİMLER VAR?

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan müzik programı Şarkılar Bizi Söyler üç önemli isim tarafından sunuluyor. Şarkıları ile her programa damga vuran Sibel Can ve Hakan Altun ile birlikte klarnet performansı ile Hüsnü Şenlendirici Şarkılar Bizi Söyler programında her hafta izleyici ile buluşuyor.

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER YILBAŞI KONUKLARI KİM?

Şarkılar Bizi Söyler 2023 yılbaşı konuklarını açıkladı! Listede kimler yok ki!

Şarkılar Bizi Söyler 31 Aralık Yılbaşı programı, “Yılbaşı Gazinosu” konseptine uygun isimler ile ekranlara çıkmaya hazırlanıyor. Bu akşam Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici ile birlikte Şarkılar Bizi Söylerde izleyiciler, programa davet edilen şu isimleri dinleme şansı bulacak:

  • Nükhet Duru
  • Ümit Besen
  • Safiye Soyman
  • Arif Susam
  • Uğur Arslan
  • Bülent Serttaş
  • Berkay
  • Berdan Mardini
  • Fatih Ürek
  • Koray Avcı
  • Tanyeli

TANYELİ, DANS PERFORMANSI İLE İZLEYENLERİ EKRAN BAŞINA KİLİTLEYECEK!

Asıl adı Öznür Kral olan ünlü oryantal Tanyeli, yılbaşı özel programı ile ekranlara gelecek Şarkılar Bizi Söyler programının konuğu olacak. “Yılbaşı Gazinosu” konsepti gereği davet edilen isimler arasında yer alan Tanyeli, unutulmaz oryantal performansı ile eğlencenin dozunu artıracak.

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER NE ZAMAN, SAAT KAÇTA YAYINLANACAK?

Şarkılar Bizi Söyler 31 Aralık Cumartesi (bu akşam) izleyici ile buluşacak. İzleyiciler, Kanal D ekranlarında saat 20.00 itibari ile yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı programını izleyebilecek.

Şarkılar Bizi Söyler 2023 yılbaşı konuklarını açıkladı! Listede kimler yok ki! ile ilgili etiketler Şarkılar Bizi Söyler Yılbaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.