Yusuf Güney, Survivor şartlarına dayanamayınca adaya veda etti

Survivor 2023'te Ünlüler Takımı'nda yer alan türkücü Berdan Mardini ile manken Seçkin Piriler zorlu ada şartlarına dayanamayınca yarışmadan çekilme kararı almıştı. Acun Ilıcalı, Yusuf Güney'in de yarışmadan çekildiğini açıkladı.

Ümit Erdim'in ardından Survivor 2023'e Ünlüler Takımından Seçkin Piriler ve Berdan Mardini veda etmişti. Acun Ilıcalı, Seçkin Piriler'in ayrılığını "Bu şartlarda zorlanıyor dediğimiz isimlerden birini açıklamak durumundayım. O da sevgili Seçkin. Önümüzdeki hafta son yedekler dahil olacak Survivor'a" sözleriyle, Berdan Mardini'nin ayrılığını ise ''Sevgili Berdan Mardini, bugün itibariyle Survivor'a devam edemeyecek. Kendisi bu şartları bu kadar zor beklemediğini, daha fazla devam etme şansı olmadığını bize iletti. Yarın, yanınıza gelecek ve vedalaşacak'' şeklinde yaptığı açıklamayla duyurmuştu.

 ZORLU ADA ŞARTLARINA DAYANAMADI

Ünlüler Takımı'nda adeta yaprak dökümü yaşanıyor. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'a Ümit Erdim, Seçkin Piriler ve Berdan Mardini'nin ardından şimdi de şarkıcı Yusuf Güney veda etti. İki akşamdır oyunlarda yer almayan Yusuf Güney ada şartlarını kaldıramadığı için yarışmadan kendi isteğiyle ayrıldı.

yusuf güney

''YUSUF GÜNEY, SURVİVOR'A DEVAM EDEMEYECEK''


Acun Ilıcalı, 29 Ocak Pazar akşamı ada konseyinde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, Yusuf Güney'in yarışmaya devam edemeyeceğini bildirdi.

Ilıcalı yaptığı açıklamada, ''Kırmızı takım için bugün itibariyle bir kayıp daha yaşanıyor. Yusuf Güney Survivor'a devam edemeyecek. Bu sene tam anlamıyla bir direnç senesi oldu ve olacak. Şartlar çok zor olacak. Bu sene daha önce de dediğim gibi akıl oyunları ile yarışmacıların mental, psikolojik ve akıllarını kullandığı sezon. Yusuf Güney'de sizinle vedalaşmak için yanınıza gelecek.'' ifadelerini kullandı.

 

Yusuf Güney, Survivor şartlarına dayanamayınca adaya veda etti ile ilgili etiketler Yusuf Güney Survivor 2023 Survivor Acun Ilıcalı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.