Berdan Mardini'den 120 milyon TL'lik dev yatırım! Çalışanları ile gül hasadı yaptı

Berdan Mardini, memleketi Mardin'de 350 çalışanıyla birlikte gül hasadı yaptı. 120 milyon TL'yi bulan yatırımıyla dikkat çeken ünlü sanatçı, temmuz ayında markasının ilanını gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Berdan Mardini, 2017 yılında bir sosyal sorumluluk projesiyle başlayan ve yıllar içerisinde büyük bir yatırıma dönüşen markası ‘Mardini Kozmetik’in duyurumunda sona geldi.

Memleketi Mardin’e kurduğu fabrikayı yıllar içerisinde geliştirerek yatırımlarını sürdüren Berdan Mardini, gül hasadını yaparak sezonun ilk mahsüllerini çalışanları ile birlikte topladı.

Temmuz ayında markasının ilanını gerçekleştirmeye hazırlanan Mardini, 120 Milyon TL’yi bulan yatırımıyla dikkat çekerken, 350 kişiye istihdam sağladığı öğrenildi. Mardini, “Övünerek söylemek isterim ki, bu 350 çalışma arkadaşımın yüzde 95 kadın. Kadının elinin değdiği her şey güzel olur. Bizde markamızda sona geldik. Önümüzdeki ay marka tanıtım lansmanınızı gerçekleştirerek Türkiye’nin yanı sıra Dünya pazarına emin bir o kadar da güçlü adımlarla giriş yapacağız” dedi.

 

Berdan Mardini'den 120 milyon TL'lik dev yatırım! Çalışanları ile gül hasadı yaptı ile ilgili etiketler Berdan Mardini
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.