Survivor 2023'ün kadrosuna Cansu Tuman, Seçkin Piriler ve Zeynep Alkan dahil oldu

Acun Ilıcalı yapımcısı olduğu Survivor 2023'ün kadrosunu geçtiğimiz günlerde açıklamaya başlamış ve Murat Eken, Berdan Mardini, Ümit Erdim ile Yusuf Güney'in kadroda yer aldığını duyurmuştu. Acun Ilıcalı bu dört ismin ardından Survivor 2023'ün kadrosunda yer alacak 3 ismi daha açıkladı. Seçkin Piriler, Zeynep Alkan ve Cansu Tuman, Survivor'da mücadele edecek.

Acun Ilıcalı, yapımcısı olduğu ve büyük bir ilgiyle izlenen Survivor programının 2023 kadrosunu açıklamaya devam ediyor...

Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan yaptığı açıklama ile Murat Eken, Berdan Mardini, Ümit Erdim ve Yusuf Güney'in 'Survivor 2023'te yer alacağını duyurmuştu. Ilıcalı bugün de Survivor'da mücadele edecek 3 yeni ismi açıkladı. TV8 ekranlarında yayınlanacak yarışmanın bu seneki kadrosunda bomba isimler yer alacak.

Survivor 2023'ün kadrosuna Cansu Tuman, Seçkin Piriler ve Zeynep Alkan dahil oldu

 3 İSMİ DAHA AÇIKLADI

Acun Ilıcalı, Duman grubunun solisti Kaan Tangöze'nin eski eşi ve iki çocuğunun annesi manken Seçkin Piriler'in, ünlü yönetmen Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan'ın ve oyuncu Cansu Tuman'ın 'Survivor 2023'e gideceğini duyurdu. Ilıcalı yaptığı paylaşımda ''Sevgili Zeynep Alkan, Seçkin Piriler ve Cansu Tuman #Survivor2023 kadrosuna dahil oldular, hepsine başarılar dilerim...'' ifadelerini kullandı.

Survivor 2023'ün kadrosuna Cansu Tuman, Seçkin Piriler ve Zeynep Alkan dahil oldu - Resim : 2

Acun Ilıcalı, Survivor 2023'ün ilk yarışmacısının ünlü türkücü Berdan Mardini olduğunu sosyal medya hesabından açıklamıştı. Ilıcalı, Survivor'a gidecek ikinci ismin oyunculuktan pilotluğa geçiş yapan Ümit Erdim, üçüncü ismin Çok Güzel Hareketler Bunlar ile adını geniş bir kitleye duyuran oyuncu Murat Eken ve dördüncü ismin ise şarkıcı Yusuf Güney olduğunu duyurmuştu.

Survivor 2023'ün kadrosuna Cansu Tuman, Seçkin Piriler ve Zeynep Alkan dahil oldu ile ilgili etiketler Zeynep Alkan Cansu Tuman Seçkin Piriler Acun Ilıcalı Survivor Survivor 2023
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.