Acun Ilıcalı açıkladı: Survivor 2023'ün kadrosuna yeni isimler dahil oldu

Acun Ilıcalı, Suvivor 2023'ün kadrosunda yer alan isimleri açıklamaya devam ediyor. Ünlü yapımcı son olarak Alper Rende, Elanur Pat, Chaby Han, Halil İbrahim Göker, Buse Plan ve Kürşat Juan'ın kadroya dahil olduğunu duyurdu.

Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla Survivor'un bu sezon kadrosunda yer alacak bazı isimleri açıklamıştı. Ilıcalı, yapımcısı olduğu yarışmada Murat Eken, Berdan Mardini, Ümit Erdim, Yusuf Güney, Seçkin Piriler, Zeynep Alkan ve Cansu Tuman'ın yer alacağını duyurmuştu. Survivor 2023'ün kadrosunda yer alacak diğer isimler de netleşmeye başladı.

 

SUVİVOR'A GİDECEK YENİ İSİMLER BELLİ OLDU

Survivor'ın 2023 karosunda yer alan isimleri açıklamaya devam eden Ilıcalı, kesinleşen diğer isimleri de duyurdu. Ünlü televizyoncu, Alper Rende, Elanur Pat, Chaby Han, Halil İbrahim Göker, Buse Plan ve Kürşat Juan'ın yarışmaya dahil olduğunu açıkladı.

 Acun Ilıcalı açıkladı: Survivor 2023'ün kadrosuna yeni isimler dahil oldu - Resim : 2

 

Acun Ilıcalı açıkladı: Survivor 2023'ün kadrosuna yeni isimler dahil oldu ile ilgili etiketler Kürşat Juan Buse Plan Halil İbrahim Göker Chaby Han Elanur Pat Alper Rende Acun Ilıcalı Survivor Survivor 2023
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.