Ümit Erdim'in Survivor macerası kısa sürdü

TV8 ekranlarında yeni sezonuna başlayan 'Survivor 2023'te adadan elenen ilk isim belli oldu. Ünlüler takımının dokunulmazlık oyununu kaybetmesinin ardından yapılan ada konseyinde Berdan Mardini, Ümit Erdim, Kürşat Jaun ve Seçkin Piriler eleme adayı oldu. Survivor 2023'e en az SMS oyu alarak veda eden isim ise Ümit Erdim oldu.

15 Ocak pazar akşamı yeni sezonu ile izleyici karşısına çıkan ve Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'ın sunduğu Survivor 2023'ün 17 Ocak salı akşamı ekrana getirilen yeni bölümünde bir eleme yaşandı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımında Berdan Mardini, Ümit Erdim, Kürşat Juan ve Seçkin Piriler eleme adayı oldu. Salı günü gerçekleşen konseyde yarışmacılar için oylama yapıldı.

Eleme konseyi öncesi ödül oyunu oynandı. Günün ödülü ise kraker oldu. Ödül oyununda kadınlar mücadelesini Göbüllüler Takımı kazandı. Erkekler yarışında da açık ara kazanan Gönüllüler Takımı oldu. Böylece 2-0 Gönüllüler Takımı ödülün sahibi oldu.

ÜMİT ERDİM EN AZ SMS OYUNU ALARAK ELENDİ

Yapılan oylama sonunda Ümit Erdim diğer üç adaydan daha az SMS oyu alarak adaya veda eden isim oldu. Ümit Erdim Survivor 2023'ün ilk elenen ismi oldu.

Elendiği için büyük bir şaşkınlık yaşayan Erdim, "Gidiyorum, takımıma inanıyorum. Mücadeleye devam edecekler. Survivor 2023'ün şampiyonu kırmızı takımdan çıkacak. Teşekkür ederim" dedi.

ümit erdim

Acun Ilıcalı ise "Gerçekten erken bir veda oldu. Benim beklentim daha uzun süre birlikte olmaktan yanaydı. Seyircilerimizin verdiği bir karar bu. Bize sana teşekkür etmek düşüyor. Çok güzel bir kariyerin ve umarım daha güzel halkalar eklersin." şeklinde konuştu.

 

Ümit Erdim'in Survivor macerası kısa sürdü ile ilgili etiketler Ümit Erdim Survivor Survivor 2023 Acun Ilıcalı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.