Ramo 12. bölüm fragmanı! Ramo 2. sezon ne zaman başlıyor?

Ramo 12. bölüm fragmanı! Ramo 2. sezon ne zaman başlıyor? Murat Yıldırım'ın başrolünü üstlendiği Ramo dizisinin 2. sezonu merakla beklenen fragmanı yayınlandı. 12. bölüm fragmanı sizler için haberimizde...

Adalet için savşan Ramo'nun yeni bölümleri Eylül ayında Show TV ekranlarında seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor. Murat Yıldırım'ın başrolünü üstlendiği Ramo dizisi geçtiğimiz sezon seyirciler tarafından beğenilerek izlenmişti.

"HER ŞEYE İNANIRIM, BANA İHANET ETTİĞİNE İNANMAM!"

Hapishane yılları boyunca küllerinden yeniden doğan Ramo’nun yaşadığı en büyük şok, Esra Bilgiç’in hayat verdiği Sibel’in yaptıklarıdır. Sibel’in ona ihanet ettiğine asla ihtimal vermeyen Ramo’nun çözmesi gereken bir bilmece de Sibel’in neden böyle yaptığıdır.

Ramo’nun planı gayet nettir: Cihangir’i ve krallığını bitirmek! Ramo’nun onu uyaran Yavuz Bey’e verdiği cevap ise kararlılığını ve gözüpekliğini yansıtmaktadır: “Bana 24 saat yeter!"

İzleyicilerinin merakla beklediği Ramo, yeni sezonuyla Eylül’de Show TV'de!

Ramo 12. bölüm fragmanı! Ramo 2. sezon ne zaman başlıyor? ile ilgili etiketler Show TV Murat Yıldırım Ramo yeni sezon ne zaman başlıyor 12. bölüm fragmanı izle

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.