Yasak Elma 155. bölüm Full izle

Yasak Elma 155. bölüm izle! Pazartesi akşamlarında FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma 155. bölüm full HD izle bağlantısı dizi bitiminde Youtube platformunda olacak.

Yasak Elma 155. bölüm izle! 21 Kasım Pazartesi akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan Yasak Elma son bölümü ile dizi bitiminde Youtube platformunda izleyicisiyle buluşacak.

Başrollerinde Eda Ece ile Şevval Sam’ın oynadığı Yasak Elma son bölümünde; Doğan ve Ender, Zeynep ve Engin’in nişanlanmasının şaşkınlığını yaşarlarken Ender, Yıldız’ın yalanını ortaya çıkarmaya çalışır. Kumru yeni tanıştığı doktor Selim’i beğenerek, kendini farklı biri gibi gösterir. Ender, Doğan’ı kazanmak için nihai çözümü bulur.

Yasak Elma 155. bölüm Full izle

Yıldız, Doğan ve Ender’den aldığı darbeden sonra intikam planlarını devreye sokar ve Doğan’la Ender’e hayatı zehir eder. Herkesin Yıldız’dan beklediğini yapmayarak akıllıca bir ters köşeyle Doğan ve Ender’i şoke eder.

Yıldız ve Doğan yakınlaşmaya başlarlar. Yıldız bir karar vermek zorundadır.Ender ise Engin’le yakınlaşma çabasındadır. Ne yazık ki, Engin’in Yıldız’a olan ilgisi çok büyük yanlış anlamalara yol açacaktır.

YASAK ELMA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yasak Elma 155. bölüm Full izle ile ilgili etiketler Yasak Elma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.