Karısına ve sevgilisine aynı yüzüğü alan adamdan ilginç savunma: Kampanya vardı

İki kadını aynı anda idare ederek ikisine de aynı yüzüğü aldığı öğrenilen adamın canlı yayında pişkin savunması izleyenlere pes dedirtti.

Zahide Yetiş İle Yeniden Başlasak programına konuk olan Özgür ile Bahar çiftinin arasında geçen bir olay izleyenleri şoke etti. 

Daha önce eşi Bahar’ın aldatma iddialarını ‘Kesme sahnesinde üstüme düştü. Pelerinimi unuttuğum için bornoz giymiştim’ diyerek yalanlayan Özgür'ün iki kadına aynı yüzüğü aldığı ortaya çıktı. 

"PELERİNİMİ UNUTTUĞUM İÇİN BORNOZ GİYMİŞTİM"

Sihirbazlık yapan eşi Özgür‘ün kendisini aldattığını iddia eden Bahar, Zahide Yetiş‘e başvurmuş ve programda da eşinin kendisini bir otel odasında aldattığını iddia etmişti. Özgür ise o iddiaları yalanlamış ve ”Pelerinimi unuttuğum için bornoz giymiştim” demişti.

"KAMPANYA VARDI, AYNI YÜZÜĞÜ ALDIM"

Özgür’ün ise şimdi eşi Bahar’a ve birlikte olduğu iddia edilen Candan‘a aynı yüzüğü aldığı ortaya çıktı. Ayrıca Özgür iki kadına da aynı çiçeği de göndermiş.

Özgür ise aynı yüzüğü almasını ise, ”Kampanya vardı. Bir alana bir bedavaydı. Ben de iş ortağım diye aldım” dedi.

Eşi Bahar sinirlenerek, çiçeği Özgür’ün başına geçirdi.

Programa eşiyle barışmak için geldiğini belirten Özgür, Candan’ın aynı yüzüğü Bahar ile birlikte ikisine aldığını ortaya çıkarmasına ise, ”Eşim ne hallere düştü. Aramızı geldi bozdu” diyerek tepki gösterdi.

Karısına ve sevgilisine aynı yüzüğü alan adamdan ilginç savunma: Kampanya vardı ile ilgili etiketler Zahide Yetiş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.