Saç telinden bıyık yapıp evden kaçtı! 15 yaşındaki çocuk sokak sokak gezip Farah Zeynep Abdullah'ı arıyor

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 8 gündür kayı olan 15 yaşındaki Kaan Çam'ın İstanbul'un her yerinde ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ı aradığı ve ''Farah benim sevgilim'' dediği öğrenildi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 8 gündür kayıp olan 15 yaşındaki Kaan Çam'ın bulunması için programa başvuran ailesinin anlattıkları şaşkınlık yaratttı. Kaan Çam'ın Müslüm Gürses hayranı olduğunu söyleyen ailesi Kaan'ın ona benzemek için saç telinden bıyık yapıp taktığını anlattı. Kaan Çam'ın Beşiktaş, Nişantaşı gibi ilçelerde gezerek ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ı aradığı ve 'O benim sevgilim'' dediği öğrenildi. 15 yaşındaki Kaan Çam her yerde aranıyor.

Saç telinden bıyık yapıp evden kaçtı! 15 yaşındaki çocuk sokak sokak gezip Farah Zeynep Abdullah'ı arıyor ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert
GÜNÜN VİDEOSU

Sırrı Süreyya Önder: Sen kime parmak sallıyorsun...

DEM Partili Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder ile milletvekilleri arasında TBMM'de gerginlik yaşandı. "Kafanıza göre benim hakkımı alamazsınız" diyen vekile sinirlenen Önder "Sen kime parmak sallıyorsun. Elini sallama bana" diyerek bağırdı.