Arka Sokaklar'dan bomba fragman! Mesut komiser geri döndü! Tunç ile kavuşmanı anı duygulandırdı

Arka Sokaklar dizisinin 673. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Şevket Çoruh'un hayat verdiği Mesut komiserin geri dönüşü ve oğlu Tunç ile kavuşma anı fragmana damga vurdu.

Başrollerinde Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu'nun yer aldığı Arka Sokaklar dizisinin 673. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Mesut komiserin geri dönüşü ve oğlu Tunç ile kavuşma anı fragmana damga vurdu. İşte fragmandan dizinin yeni bölümüne dair ipuçları...

Rıza Baba ve ekip Mesut'un yerini bulmaya çalışır. Mesut ise kendisiyle uğraşan herkesin karşısına çıkar ve intikam alır. Rıza Baba, Mesut'u bulamadığı her saniye sinirlenir. Mesut daha fazla dayanamaz ve Tunç'un karşısına çıkar. Karşısında babasını gören Tunç duygularına yenik düşer ve ağlamaya başlar. Baba oğul beraber ağlarlar.

Arka Sokaklar'dan bomba fragman! Mesut komiser geri döndü! Tunç ile kavuşmanı anı duygulandırdı

Arka Sokaklar'dan bomba fragman! Mesut komiser geri döndü! Tunç ile kavuşmanı anı duygulandırdı - Resim : 2

Arka Sokaklar'dan bomba fragman! Mesut komiser geri döndü! Tunç ile kavuşmanı anı duygulandırdı ile ilgili etiketler Arka Sokaklar
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.