15 yaşındaki çocuğu 'kocası' yaptı! Söyledikleri çıldırttı: Kocamdan daha iyi!

Türkiye Esra Erol'a çıkan Gülizar Akbulut'u konuşuyor. 4 çocuğunu gece döverek uyutan Gülizar'ın kendisinden 10 yaş küçük 15 yaşındaki Şahin'e kaçması büyük tepki çekti. Canlı yayına telefonla bağlanan Gülizar'ın "15 yaşındaki Şahin, kocamdan iyi." sözleri ise izleyenleri kelimenin tam anlamıyla çıldırttı.

Kahramanmaraş'ta yaşayan Hasan Akbulut, 23 yaşındaki karısının 4 çocuğunu geride bırakıp Şanlıurfa'da yaşayan 15 yaşındaki çocuğa kaçtığını söyleyerek, dinleyenlerin ağızlarını açık bıraktı.

Karısının bulunması için Esra Erol'dan yardım isteyen adam, karısıyla telefonda konuştu. ''Evet 15 yaşındaki Şahin'e kaçtım'' diyen Gülizar, ''Ben burada sığınmacı olarak kalıyorum. Evlendim evleneli şiddet görüyorum'' dedi.

''15 YAŞINDAKİ ŞAHİN, EVDEKİ KOCAMDAN İYİ''

Dinledikleri karşısında şoke olan Esra Erol, ''Kaçtığınız kişi bir ergen. Farkında mısınız? Ergenliğe girmiş biri'' dedi. Gülizar ise, ''Evdeki kocamdan iyi kendisi. Kendisiyle internetten, TikTok'tan tanıştık'' diyerek kocasına adeta sinir krizi geçirtti.

15 yaşındaki çocuğu 'kocası' yaptı! Söyledikleri çıldırttı: Kocamdan daha iyi!

"GECE DÖVEREK YATIRMIŞSIN, AĞZI BURNU KANDI"

Gülizar'dan 5, 4, 2 yaş ve 5 aylık çocuğu olan Hasan Akbulut, ''Çocukları ölüme terk ettin gittin. Çocukların ağzı burnu kandı. Gece döverek yatırmışsın çocukları. 4 çocuk sabaha kadar ağlamış. Gece çocukları bırakıp gitmiş'' diyerek tepki gösterdi.

15 yaşındaki çocuğu 'kocası' yaptı! Söyledikleri çıldırttı: Kocamdan daha iyi! - Resim : 2

ÇOCUKLARI EVDE TEK BAŞINA BIRAKIP KAÇMIŞ

Çocukların en büyüğü 5 yaşında olduğu belirtilirken, çocukların o gece evde tek başlarına oldukları ortaya çıktı. Gelen tepkiler karşısında sessizliğe bürünen, kocası hastanedeyken Şahin ile tanışan Gülizar, daha sonra ''Söylenenler yalan. Eve geri dönmeyeceğim. Eşimden şiddet görüyorum'' ifaderini kullandı.

15 yaşındaki çocuğu 'kocası' yaptı! Söyledikleri çıldırttı: Kocamdan daha iyi! - Resim : 3

15 yaşındaki çocuğu 'kocası' yaptı! Söyledikleri çıldırttı: Kocamdan daha iyi! ile ilgili etiketler Esra Erol

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.