Berk Oktay kimdir?

Ünlü oyuncu Berk Oktay hacklenme haberi ile gündeme oturdu. Savaşçı dizisinin başrol oyuncusu Berk Oktay izleyiciler tarafından büyük ilgi ile takip ediliyor. Çıkan haberler sonrasında vatandaşlar ünlü oyuncunun hayatını merak etmeye başladılar. Peki Berk Oktay kimdir? Kaç yaşında? Hangi dizlerde oynadı? Detaylar haberimizde...

2013’te Best Model of Türkiye yarışmasını kazanan Berk Oktay pek çok yapımda rol aldı. Oyunculuğu ile olduğu gibi Oktay yakışıklılığı ile de dikkat çekiyor. Hacklenme olayı ve çıplak fotoğraflar ile gündeme oturan oyuncu herkes tarafından araştırılmaya başlandı. Peki birçok projede yer alan Berk Oktay kimdir? Kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

cats_6

BERK OKTAY

Türk aktör ve manken.

2000- 2006 yılları arasında modellik yaptı. 100'ün üzerinde defileye cıktı. Kariyerine 2004 yılının Haziran ayından sonra yurtdışında devam etti. Paris'e yerleşti ve Milano, Tokyo, Dubai, Moskova gibi şehirlerde D&G, Ferre, Gucci ve Prada gibi birçok markalarla çalıştı. Üniversite eğitimini tamamlamak için Türkiye'ye döndü ve 2007 yılının Şubat ayında Türker İnanoğlu'ndan aldığı teklifle Türvak'tan özel oyunculuk dersi alarak Erler Film ile sözleşmeyi imzaladı. Tatlı Bela Fadime dizisiyle tanındı. Ardından Akasya Durağı'nda yer aldı. Daha sonra Kanal D'de yayınlanan 'Arka Sokaklar' dizisinde rol aldı. Bu diziden ayrıldıktan sonra dizi kariyerine Atv'de yayınlanan Alev Alev dizisi ile devam etti. Star TV'de yayınlanan Benim Hala Umudum Var adlı dizide Hakan karakterini canlandırdı. Aşktan Kaçılmaz adlı dizide oynadı. Show TV'de daha önce yayınlanan İlişki Durumu: Karışık adlı dizide Can Tekin karakterini canlandırmaktadıydı. Nisan'da Fox (Türkiye)'de başlaması planlanan Savaşçı dizisinde başrol oynuyor.

FİLMLERİ VE DİZİLERİ

2007-2008 - Tatlı Bela Fadime (Levent)(TV Dizisi)
2008-2009 - Akasya Durağı (Murat Aydın)(TV Dizisi)
2009-2012 - Arka Sokaklar (Sinan)(TV Dizisi)
2010-2010 - Umut Yolcuları (Sinan)(Konuk Oyuncu) (TV Dizisi)
2012-2013 - Alev Alev (Murat)(TV Dizisi)
2013-Benim Hala Umudum Var (Hakan Demirer)(TV Dizisi)
2014-Aşktan Kaçılmaz (Berzan) (TV Dizisi)
2015-İlişki Durumu: Karışık (Can)(TV Dizisi)

BERK OKTAY'IN EŞİ MERVE ŞARAPÇIOĞLU KİMDİR?

Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk bölümünde öğrenci olan Merve Şarapçıoğlu, adını Berk Oktay ile yaşadığı aşk ile duyurmayı başarmıştır. Çift, 2010 yılından beri birlikte. 28 yaşında olan Merve Şarapçıoğlu, Berk Oktay ile evlendi. Berk Oktay ve Merve Şarapçıoğlu çifti, geçtiğimiz aylarda nişanlanmış ve hayranlarına bu güzel haberi duyurmuştu.

HACKER ŞOKU

Bugün eşine şiddet uyguladığı yönündeki haberlerle gündeme gelen oyuncu Berk Oktay ikinci bir şok daha yaşadı. Oktay'ın eşinin telefonu hacklendi. Hem Berk Oktay'ın hem de eşinin çıplak fotoğrafları sosyal medyaya yayıldı.

FOX TV'de yayınlanan 'Savaşçı' dizisinde rol alan Berk Oktay ile eşi Merve Şarapçıoğlu Oktay'ın özel fotoğrafları kimliği belirsiz kişilerce ele geçirildi. Fotoğraflar, Şarapcıoğlu'nun Instagram hesabından takipçilerle paylaşıldı.

HEMEN FOTOĞRAFLAR SİLİNDİ

Sosyal medya hesabı hacklenen ünlüler kervanına Berk Oktay ve eşi Merve Şarapçıoğlu Oktay da katıldı. Sosyal medyada şok etkisi yaratan fotoğraflar kısa sürede silindi.

ROL ALDIĞI DİZİ SAVAŞÇI

Savaşçı dizisinin akışı 15 Temmuz 2016'dan itibaren başlar. Yüzbaşı Kağan Bozok (Berk Oktay) ve Albay Halil İbrahim Kopuz (Murat Serezli) daha önceki davalarda içeri alınmış ve alıkonmuş iki Türk subayıdır. 15 Temmuz 2016'da gerçekleştirilen darbe girişimi sonrası devletin üst kurumları Kopuz'un göreve dönmesini ister. Kopuz, eskiden liderliğini yaptığı "Kılıç Timi" kadrosunun kurulması şartıyla göreve döneceğini söyler. Başlarda itiraz edilse bile sonradan Albay Kopuz'un göreve dönmesi için Kılıç Timi toplanır. Kılıç Timi'nden bazıları ordudan atılmış, bazıları içeri atılmış olsa bile ordudan atılanlar göreve yeniden alınır. Ergenekon ve türü davalarda içeri atılmış askerler içeriden çıkarılır ve görevlerine geri dönerler. Göreve döndükten sonra sınır ötesi harekatlara katılırlar, PKK ile çatışmalara girerler akış bu şekilde devam etmektedir.

Berk Oktay kimdir? ile ilgili etiketler Berk Oktay kimdir kaç yaşında
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.