Sokak hayvanlarının uyutulmasına ünlü oyuncu Deniz Çakır'dan tepki! "İlk beni uyutun"

Ünlü oyuncu Deniz Çakır sokak hayvanları ile ilgili gündem olan tartışmalara değindi. Sokak hayvanlarının uyutulması ile ilgili katıldığı bir programda konuştu. Çakır'ın tepkisi oldukça fazla. Ünlü oyuncunun dikat çeken o açıklaması...

Ünlü oyuncu Deniz Çakır, sokak hayvanlarının uyutulmasıyla ilgili tartışmalara sessiz kalmadı ve Hülya Avşar'ın YouTube programında bu konudaki hassasiyetini dile getirdi. Çakır, sokak hayvanlarının uyutulmasına karşı olduğunu ve bu uygulamanın yapıldığı bir ülkede yaşamak istemediğini açıkça ifade etti.

Sokak köpeklerinin neden olduğu can kayıpları ve yaralanmalar Türkiye'de uzun süredir gündemde olan bir konu. Bu sorunun çözümü için farklı kesimlerden çeşitli öneriler sunuluyor. Yetkililer sorunun çözümü için çalışmalar yürütürken, hayvan savunucuları da bu sorunun insan hayatından daha önemli olduğunu savunuyor.

"BİR ÇOCUKLA SOKAKTAKİ KEDİNİN BİR FARKI YOK"

Deniz Çakır ise bu konudaki görüşlerini cesurca dile getirerek sokak hayvanlarının korunması gerektiğine vurgu yaptı. Çakır, "Bir çocukla sokaktaki kedinin hiçbir farkı yok." sözleriyle sokak hayvanlarının da tıpkı insanlar gibi yaşama hakkına sahip olduğunu savundu.

Çakır'ın bu sözleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve birçok kişi tarafından desteklendi. Sokak hayvanlarının korunması için yapılması gerekenler konusunda farkındalık oluşturulması açısından Çakır'ın açıklamaları oldukça önemli.

Sokak hayvanlarının uyutulmasına ünlü oyuncu Deniz Çakır'dan tepki! "İlk beni uyutun" ile ilgili etiketler Deniz Çakır hayvan Hülya Avşar
GÜNÜN VİDEOSU

Bingöl'de yer altından gelen ses korkuttu! Büyük depremin habercisi mi? Naci Görür'den açıklama...

Bingöl’ün Solhan ilçesinde Yenidal köyünde yer altından gelen ses endişe yaratmıştı. Büyük deprem mi olacak? soruları gündeme gelirken Prof. Dr. Naci Görür açıklama yaptı.