Somer Sivrioğlu ile Aslı Turanlı aşk mı yaşıyor? Sessizliğini bozdu

Ünlü Şef Somer Sivrioğlu kendisinden 22 yaş küçük Aslı Turanlı ile sarmaş dolaş görüntülenmişti. İkili hakkındaki aşk iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Aslı Turanlı aşk iddialarına yanıt verdi.

MasterChef'in sevilen jürisi Somer Sivrioğlu geçtiğimiz günlerde kendisinden 22 yaş küçük Aslı Turanlı ile sarmaş dolaş görüntülenmişti. Ünlü şef ile genç oyuncunun aşk yaşadığı iddiaları ise magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü oyuncu Aslı Turanlı hakkındaki 'aşk' iddialarına karşı sessizliğini bozdu.

SOMER SİVRİOĞLU İLE AŞK MI YAŞIYOR?

Hürriyet'ten Deniz Boy'un haberine göre; Aslı Turan, geçtiğimiz haftalarda şef Somer Sivrioğlu ile görüntülenmesi hakkında şunu söyledi:

“Hayatımda her şey yolunda. Keyifli giden bir şey var. O günkü kişiyle ilgili değil ama. Öyle bir şey yoktu da zaten. Başka, yeni birisi var. Yakında görürsünüz zaten.”

Somer Sivrioğlu ile Aslı Turanlı aşk mı yaşıyor? Sessizliğini bozdu ile ilgili etiketler Somer Sivrioğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Eurovision finalinde İsrailli temsilciye şok! Salondan sesler yükseldi!

İsveç Malmö'de düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması'na İsrail protestoları damga vurmuştu. Eurovision finalinde ise bu protestolar arttı. İsrailli şarkıcı Golan'dan sonra puanlamada İsrail temsilcisinin yayına bağlanmasıyla birlikte seyircilerden yuhalama sesleri yükseldi.