Suphiye Orancı'nın 2 kızının babası Metin Akpınar'la aynı filmde oynadığı ortaya çıktı

Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkisinden dünyaya gelen ikiz kızlarının annesi Suphiye Orancı meğer yıllar önce ikiz kızlarının babası Akpınar ile Dönme Dolap filminde rol almış.

Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkisinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, biyolojik babasının Metin Akpınar olduğunu mahkeme yoluyla kanıtlamıştı. Annesi Suphşye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkan Duygu Nebioğlu, Orancı hakkında yeni detayların ortaya çıkmasını sağladı.

Suphiye Orancı'nın 2 kızının babası Metin Akpınar'la aynı filmde oynadığı ortaya çıktı

METİN AKPINAR İLE AYNI FİLMDE KARŞILIKLI OYNADI!

Programın ardından Suphiye Orancı'nın İbrahim Tatlıses'in iki filminde oynadığı ortaya çıkmıştı. Suphiye Orancı, meğerse ikiz kızlarının babası Metin Akpınar ile de yıllar önce aynı dizide rol almış. Akpınar ve Orancı'nın Zeki Alasya ile rol aldığı 1989 yapımı Dönme Dolap filminden kare de ortaya çıktı.

Suphiye Orancı'nın 2 kızının babası Metin Akpınar'la aynı filmde oynadığı ortaya çıktı ile ilgili etiketler Suphiye Orancı Metin Akpınar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.