Yeşilçam oyuncusu Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi, acil olarak ameliyata alındı

Yeşilçam’ın usta oyuncusu Ahu Tuğba’dan hayranlarını üzen bir haber geldi. Ünlü oyuncu Los Angeles’ta trafik kazası geçirdi. Acil olarak ameliyata alınan Tuğba’nın ameliyatı 8 saat sürdü.

Banker Bilo, Dokunmayın Şabanıma, Kayıp Kızlar, Beyaz Ölüm, Elveda Dostum, Taçsız Kraliçe, Bir Aşk Bin Günah, Akrep, Yosma, Zifaf, Yapışık Kardeşler gibi filmleriyle 80'li yıllara damgasını vuran Yeşilçam'ın usta oyuncusu Ahu Tuğba’dan sevenlerini korkutan haber geldi.

KABURGALARININ KIRILDIĞI TESPİT EDİLDİ

Yeşilçam'ın efsane ismi Ahu Tuğba'nın Amerika’nın Los Angeles şehrinde trafik kazası geçirdiği öğrenildi. Los Angeles'ta Katolik Hastanesi'ne kaldırılan Tuğba'nın kaburgalarının kırıldığı tespit edildi.

AMELİYATI 8 SAAT SÜRDÜ

Acil olarak ameliyata alınan ünlü ismin ameliyatının 8 saatten fazla sürdüğü öğrenildi. 

"DUANIZI EKSİK ETMEYİN"

Ahu Tuğba'nın kişisel hesabından Magazinsortie.com'a açıklama yapan isminin Füsun olduğunu söyleyen kişi, gazeteci Olcay Ünal Sert'e yaptığı açıklamada "Arkadaşısınız belli, 8 saatin üzerinde ameliyatı geçti. Ahumun morali bozulmasın. Bizim çok değerlimiz, dua gönderin, duanızı eksik etmeyin" dedi.

 

Yeşilçam oyuncusu Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi, acil olarak ameliyata alındı ile ilgili etiketler Ahu Tuğba
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.