Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya arasındaki tartışmaya Şahan Gökbakar'da eklendi!

Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya arasındaki atışmaya, Şahan Gökbakar da dahil olarak tarafını belli etti. Gökbakar yaptığı paylaşım ile olaylara dahil oldu...

Cem Yılmaz, CMXXIV gösterisiyle sahnelere dönüş yapmış ve büyük beğeni toplamıştı. Fakat son gösterisinde Hasan Can Kaya'ya gönderme yaparak onu "veteran komedyen" olarak nitelendirmişti. Bu durum, Hasan Can Kaya'nın tepkisini çekmiş ve sessizliğini bozmasına neden olmuştu.

Cem Yılmaz'ın bu göndermesine karşılık olarak G.O.R.A.'dan bir sahne paylaşması dikkat çekiciydi. Bu paylaşımın Hasan Can Kaya'ya gönderme olduğu yorumları yapıldı.

ŞAHAN GÖKBAKAR'DAN DESTEK

Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bu atışmaya dahil oldu. Gökbakar'ın paylaştığı fotoğrafta, Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar programını izlediği ve "1 saat müsade edin, biraz gülüp geliyorum" notunu düştüğü görüldü. Bu paylaşımla Gökbakar, Hasan Can Kaya'yı etiketlemiş oldu.

ATIŞMA GİDEREK BÜYÜYOR

Üç komedyenin de bu atışması sosyal medyada geniş yankı buldu. Kimin haklı olduğu ve bu atışmanın sonucunun ne olacağı ise merak konusu.

Sosyal medya kullanıcıları da bu atışmaya dair farklı görüşler dile getiriyor. Bazıları Cem Yılmaz'ın haklı olduğunu ve Hasan Can Kaya'ya haddini bildirmesi gerektiğini savunurken, bazıları ise Hasan Can Kaya'nın yeni nesil bir komedyen olduğunu ve Cem Yılmaz'ın ona saygı duyması gerektiğini söylüyor.

Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya arasındaki tartışmaya Şahan Gökbakar'da eklendi!

Bu atışmanın ilerleyen günlerde nasıl bir hal alacağını ve komedyenlerin arasında nasıl bir gelişme yaşanacağını ise zaman gösterecek.

Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya arasındaki tartışmaya Şahan Gökbakar'da eklendi! ile ilgili etiketler Şahan Gökbakar Hasan Can Kaya Cem Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

BM'nin tarihi Filistin kararı İsrail'de hazımsızlık yarattı! Genel Kurul'da skandal hakaret...

BM, Filistin'in tam üyeliğini içeren karar tasarısını onayladı. İsrail’in Birleşmiş Milletler (BM) Temsilcisi Gilad Erdan, BM Genel Kurulu’ndaki Filistin konulu toplantıda karara tepki göstererek BM Anlaşmasını kürsüde parçaladı.