Icardi ve Wanda Nara'nın yakınlaştığı klip için 'Bu ülkede ahlaki değerler var' demişti! Eski sevgilisi, Batuhan Karadeniz'i ifşalayıp yüzüne tükürdü

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara'nın yakınlaştığı video klibi ''Bu ülkede ahlaki değerler var'' diyerek eleştiren Batuhan Karadeniz, eski sevgilisi Aleyna Eroğlu tarafından ifşalandı. Karadeniz tarafından şiddet gördüğü iddia edilen eski sevgili Eroğlu, çektiği video ile ''Sen ahlakla ilgilenene kadar bugün mahkemen var ona git bence.'' diyip ekrana tükürdü.

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara’nın bugün yayınlamayı planladığı yeni müzik klibinin tanıtımı yayınlandı. Wanda’nın eşi Icardi ile yakın sahnelerinin olduğu tanıtıma kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

Icardi ve Wanda Nara'nın yakınlaştığı klip için 'Bu ülkede ahlaki değerler var' demişti! Eski sevgilisi, Batuhan Karadeniz'i ifşalayıp yüzüne tükürdü

Kliple ilgili sosyal medyadan bir video paylaşan eski futbolcu ve SkySpor YouTube kanalında futbol yorumculuğu yapan Batuhan Karadeniz, görüntülerin "bu ülkenin ahlaki değerlerine uygun olmadığını" belirterek tepki gösterdi. Karadeniz, "Şimdi bu ülkede bazı insanlar tabii ki Icardi'yi çok sevdi. Özellikle de çocuk kitlesi çok sevdi. Ben de mesela Icardi'yi hemen hemen her yayında bağrıma bastım. 'Seni ve aileni seviyoruz' dedik. Son paylaşımından sonra ama bu ülkenin de bir ahlaki değerleri var kardeşim. Bu ahlaki değerleri görmemezlikten gelemezsin. Böyle bir video paylaşamazsın kardeşim. Yazıklar olsun. Sana olan bütün sevgim ve saygım da şu an itibariyle bitmiştir. İyice abarttınız, bu nedir ya?" ifadelerini kullandı.

Karadeniz'in açıklaması sosyal medyada tepki görürken kendisine bir açıklama da eski sevgilisi Aleyna Eroğlu'ndan geldi. Eroğlu'na şiddet uyguladığı iddiasıyla 4,5 yıl hapsi istenen Batuhan Karadeniz hakkında bir video paylaşan Aleyna Eroğlu, "Şimdi gelin bu ahlaksız diyen insanı biraz inceleyelim" diyerek şunları kaydetti:

'''SEN AHLAKLA İLGİLENENE KADAR BUGÜN MAHKEMEN VAR ONA GİT BENCE'' DEYİP EKRANA TÜKÜRDÜ

''Ben düşünüyorum da böyle ahlaksız olan insanlar, evli barklı çocuklu ve romantik anlarını paylaşmış çiftlere ahlaksız diyor. Şimdi gelin bu ahlaksız diyen insanı biraz inceleyelim. Eski sevgilisine defalarca şiddet uygulamış, eski sevgilisinden borç diye para alıp bu parayı vermemiş. Daha sonra otel odasında bir kızla yakalanıp eski sevgilisiyle dalga geçmiş. Sonra yeni koluna taktığı kız arkadaşını Tiktok’ta yayın açtırıp destekçi abileriyle tanıştırmaya çalışmış, bu benim kardeşim demiş. Ben anlayamadım kim ahlaksız burAda. Sen ahlakla ilgilenene kadar bugün mahkemen var ona git bence.'' Aleyna Eroğlu videonun sonunda ekrana tükürerek Batuhan Karadeniz'e sert tepki gösterdi.

Icardi ve Wanda Nara'nın yakınlaştığı klip için 'Bu ülkede ahlaki değerler var' demişti! Eski sevgilisi, Batuhan Karadeniz'i ifşalayıp yüzüne tükürdü - Resim : 2

4,5 YIL HAPİS CEZASIYLA YARGILANIYOR

Sosyal medya fenomeni Aleyna Eroğlu’nun şiddet gördüğü iddiası üzerine iki yıl birlikte olduğu eski sevgili futbolcu Batuhan Karadeniz hakkında 4,5 yıla kadar hapis istenmişti. Davayla ilgili hazırlanan iddianamede Karadeniz'in çeşitli tarihlerde küfür içerikli tehdit mesajları yer almıştı.

 

Icardi ve Wanda Nara'nın yakınlaştığı klip için 'Bu ülkede ahlaki değerler var' demişti! Eski sevgilisi, Batuhan Karadeniz'i ifşalayıp yüzüne tükürdü ile ilgili etiketler Batuhan Karadeniz Aleyna Eroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.