İbrahim Çelikkol

İbrahim Çelikkol, Türk dizi ve sinema oyuncusu, eski model. Oyunculuğa başlamadan önce profesyonel modellik yaptı. Basketbolla ilgilenen Çelikkol ligde oynadı, genç millî oldu. Basketi bıraktıktan sonra oyunculuk konusunda eğitim alan Çelikkol'un Osman Sınav'la tanışması hayatında dönüm noktası oldu.

İbrahim Çelikkol, Birce Akalay’ı omzundan öptü! Sosyal medya yıkıldı
Tuğba Ekinci'den eski sevgilisi İbrahim Çelikkol ve Tarkan'a olay sözler İbrahim Çelikkol'un yere göğe sığdıramadığı Birce Akalay'a Tuğba Ekinci'den olay yorum
İbrahim Çelikkol balıkçı oldu: 4 gırgır satın aldı! İbrahim Çelikkol balıkçı oluyor! 4 balıkçı teknesi birden satın aldı Hadise ve Mehmet Dinçerler Boşandı, İbrahim Çelikkol'dan Jest Geldi! Hadise Teklifi Kabul Etti mi? Mehmet Dinçerler 150 bin liralık depozitoyu ödemeden boşandı! Hadise'ye İbrahim Çelikkol sahip çıktı Adı Birce Akalay ile aşk dedikodularına karışan İbrahim Çelikkol'un yeni sevgilisi ortaya çıktı İbrahim Çelikkol Teklifi Kabul Etti! Yeniden Ekran Karşısında Olacak Birce Akalay sessizliğini bozdu: Mihre Mutlu'dan boşanan İbrahim Çelikkol ile aşk mı yaşıyor? Onu daha önce hiç böyle görmediniz! İbrahim Çelikkol yeni imajıyla şaşırttı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'na Dev Transfer! Engin Altan Düzyatan'ın Yeri Çabuk Doldu Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin yıldız oyuncusu Destan dizisine Batuga rolü İçin geliyor Mehmet Dinçerler ile Hadise hafta sonları kalmak için Riva'da villa kiraladı Ünlü çiftin evliliği tek celsede bitti! İşte 2022 yılında boşanan ünlü isimler İbrahim Çelikkol ile Mihre Mutlu tek celsede boşandı İbrahim Çelikkol ve Mihre Çelikkol boşanıyor mu? İbrahim Çelikkol'dan açıklama geldi! Bir Zamanlar Çukurova dizisinin setindeki hırsız yakalandı Bir Zamanlar Çukurova final mi yapıyor? Dizinin yönetmeni Murat Saraçoğlu açıkladı Bir Zamanlar Çukurova'nın Hakan'ı İbrahim Çelikkol'a sürpriz doğum günü Bir Zamanlar Çukurova'nın Hakan'ı İbrahim Çelikkol'dan özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalar İbrahim Çelikkol'un eşi Mihre Mutlu Çelikkol ikinci kez koronavirüse yakalandı İbrahim Çelikkol ile Mihre Mutlu'nun evliliği bitiyor! Çift boşanma kararı aldı İbrahim Çelikkol oğlunu ilk kez gösterdi! Sır gibi sakladığı Ali görücüye çıktı! Bir Zamanlar Çukurova'da Fekeli Krizi! Yeni Sezonda Kerem Alışık Kabusu! Şimdi Ne Olacak Bir Zamanlar Çukurova'da Skandal Gelişme! Yeni Sezonda Başrol Oyuncusu Kalmadı! Erken Final Kararı İbrahim Çelikkol yangının içine hortumla daldı! Doğduğun Ev Kaderindir'in Mehdi'sine destek yağdı! Bir Zamanlar Çukurova'ya Ateş Düşüyor! Konak Artık Yerle Bir! İşte Züleyha'nın Yeni Aşkı Burcu Biricik ipucunu verdi! Camdaki Kız'ın Şoför Hayri'si için 3 adaydan birine göz kırptı! Doğduğun Ev Kaderindir Mehdi öldü mü? İbrahim Çelikkol diziden neden ayrıldı?