İbrahim Çelikkol ile Mihre Mutlu'nun evliliği bitiyor! Çift boşanma kararı aldı

Perşembe akşamları atv'de izleyiciyle buluşun Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hakan karakterini canlandıran 39 yaşındaki oyuncu İbrahim Çelikkol ile 2017 yılında nikah masasına oturduğu Mihre Mutlu'dan kötü haber geldi. Ali adında bir oğulları olan çift boşanma kararı aldı.

Oyuncu İbrahim Çelikkol ile 2017 yılında nikah masasına oturduğu eşi Mihre Çelikkol boşanıyor...

ANLAŞMALI OLARAK BOŞANACAKLAR

Oyuncu İbrahim Çelikkol (39), 2017 yılında mimar Mihre Mutlu ile evlenmişti. Ünlü çift, Aralık 2019'da ise ilk kez anne - baba olmanın mutluluğunu yaşayarak oğulları Ali'yi kucağına almıştı. Bir süredir ayrılık haberleriyle gündeme gelen çiftin 4 yıllık evliliği çatırdadı. Bir süredir oğulları Ali için bir araya gelen ikili anlaşmalı olarak boşanma kararı aldı.

İbrahim Çelikkol ile Mihre Mutlu'nun evliliği bitiyor! Çift boşanma kararı aldı

2.Sayfa’nın haberine göre; çift aylardır evliliklerini kurtarmak için büyük çaba harcadı. Sorunları aşamayan ikili çareyi ayrılmakta buldu.

 

İbrahim Çelikkol ile Mihre Mutlu'nun evliliği bitiyor! Çift boşanma kararı aldı ile ilgili etiketler İbrahim Çelikkol mihre mutlu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.