Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'na Dev Transfer! Engin Altan Düzyatan'ın Yeri Çabuk Doldu

TRT 1'in geçen sezon en çok izlenen yapımlarından olan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Sezon Finali Yaparken Birçok Oyuncu da Ayrılmıştı. Oruç Reis karakterini oynayan Engin Altan Düzyatan'ın ayrılığı ise izleyenleri Diziden koparmıştı. Ancak yeni sezonda Hızır Reis'e yoldaş olacak ünlü oyuncu bulundu.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi geçen kış sezonunda büyük bütçe ve iddiayla yayınlandı. Dizi bütün iddiası ve gösterişine rağmen istenilen reytingi yakalayamadı. Sezon boyunda final yapacağı söylentisi gündeme geldi. Barbaroslar Akdeniz'in Kılcı'na Dev Transfer! Engin Altan Düzyatan'ın Yeri Çabuk Doldu!

Sezon Sonu Geldiğinide Final yerine sezon finali sürprizi yapıldı. Ancak bu finalle birlikte pek çok oyuncu diziye veda etti. Tabi en büyük ayrılık başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'ın ayrılığı oldu. İzleyicinin bütün ısrarına rağmen Engin Altan Düzyatan ayrılığı gerçekleşti.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılcı Engin Altan Düzyatan'ın Yerini Doldurdu! Hızır Reis'e Yoldaş Geliyor!

Pelin Akıl, Yiğit Özşener gibi oyuncular da Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisine sezon finaliyle veda etti. Ancak son gelen haver dizinin izleyenlerini heyecanlandırdı.

ENGİN ALTAN DÜZYATAN'IN YERİ DOLDU!

Ulaş Tuna Astepe'nin Hızır Reis rolüyle gelecek sezonda Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisine devam edeceği daha önceden açıklandı. Ancak başarılı oyuncuya sezon boyunda yoldaşlık edecek ünlü isim ile anlaşma yapıldı.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'na Dev Transfer! Engin Altan Düzyatan'ın Yeri Çabuk Doldu

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hakan Gümüşoğlu karakterini oynayan başarılı oyuncu İbrahim Çelikkol'un Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'na transfer olduğu haberi geldi. Çukurova'nın final yapmasıyla boşta olan Çelikkol'un Ulaş Tuna Astepe ile iyi bir ikili olacağı şimdiden konuşulmaya başlandı.

Ancak İbrahim Çelikkol'dan henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'na Dev Transfer! Engin Altan Düzyatan'ın Yeri Çabuk Doldu ile ilgili etiketler İbrahim Çelikkol barbaroslar akdenizin kılıcı barbaroslar akdenizin kılıcı ulaş tuna astepe
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.