İbrahim Çelikkol'un yere göğe sığdıramadığı Birce Akalay'a Tuğba Ekinci'den olay yorum

İbrahim Çelikkol bir dönem adının aşk dedikodularına karıştığı yakın arkadaşı Birce Akalay'ın Instagram'dan yayınladığı fotoğrafına "Mermiler seksin, bu alemde teksin" yorumunda bulunmuştu. Çelikkol'un yorumu karşısında Tuğba Ekinci, "Buna mı mermiler sekecek? Bundan seken mermi sıkanın kafasına gelir" ifadelerini kullandı.

Güzel oyuncu Birce Akalay, ticarete atılarak kendi takı koleksiyonunu çıkardı. Kendi ürünlerinin modelliğini yapan Akalay, birbirinden iddialı pozlarını 3 milyon takipçili Instagram hesabından yayınladı. Birce Akalay'ın karelerine yakın dostu İbrahim Çelikkol'dan "Mermiler seksin, bu alemde teksin" yorumu geldi. Çelikkol'un Akalay'ın fotoğrafına yaptığı yorum kısa sürede gündem oldu.

birce akalay

 

''BUNA MI MERMİLER SEKECEK?''

İbrahim Çelikkol'un bu yorumunu gören sivri dilli şarkıcı Tuğba Ekinci ise rahat durmadı. Birce Akalay'ın o karesini kendi Instagram sayfasında paylaşan ünlü şarkıcı, paylaşımına "Buna mı mermiler sekecek? Bundan seken mermi sıkanın kafasına gelir" notunu düştü.

 BİRCE AKALAY

Ünlü isimlerle ilgili yaptığı yorumlarla sık sık gündem olan Tuğba Ekinci'nin bu hamlesi karşısında Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol'un ne diyeceği ise merak konusu oldu. 

Ekinci daha önce de bir paylaşımında İbrahim Çelikkol'u hedef almıştı. Mihre Mutlu'dan boşanan İbrahim Çelikkol için ünlü şarkıcı '' Köfte böyle temiz yüzlü hanım kız nikahtan çıkartılırmı iki yaşında bebende var .Doymadınmı piyasadaki fırıldaklara adam olmadın gitti . Başında kim verdi bu güzelim kızı sana o dahada enteresan .Kız verilecek en son insan .
Baba imajı çizebilmek için hareketler .Şanbabası .) '' şeklinde bir paylaşım yapmıştı.

 

İbrahim Çelikkol'un yere göğe sığdıramadığı Birce Akalay'a Tuğba Ekinci'den olay yorum ile ilgili etiketler Tuğba Ekinci İbrahim Çelikkol Birce Akalay
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.