Mehmet Dinçerler ile Hadise hafta sonları kalmak için Riva'da villa kiraladı

30 Nisan'da sessiz sedasız Çırağan Sarayı'nda evlenen pop şarkıcısı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler, dün evliliklerini sonlandıran İbrahim Çelikkol ve Mihre Çelikkol’un Riva Konakları’ndaki villasını kiraladı. Ünlü çift, aylık kirası 50 bin TL olan evde şimdilik sadece hafta sonları kalacak.

İki hafta önce sürpriz bir kararla İstanbul Boğazı'ndaki lüks otelde hayatını birleştiren Hadise ve Mehmet Dinçerler'in yeni yuvaları belli oldu. Hadise ve Mehmet Dinçerler, önceki gün boşanan İbrahim ve Mihre Çelikkol'un evinde yaşayacak.

7 ODASI VAR

Takıntılı hayranı yüzünden İstinye'deki evini boşaltıp Göktürk'e geçen güzel şarkıcı, tercihini yine gözlerden uzak olacakları bir yerden yana kullandı. Riva'daki villayı aylık 50 bin TL'ye kiralayan çiçeği burnunda evlilerin, yedi odası bulunan yeni evlerinde şimdilik sadece hafta sonları kalacakları öğrenildi.

Mehmet Dinçerler ile Hadise hafta sonları kalmak için Riva'da villa kiraladı


Hadise, eğer burada yaşamaya alışırsa ikilinin burada değeri yaklaşık 15 milyon TL olan evlerden de satın almayı planladığı söyleniyor.

 

 

 

Mehmet Dinçerler ile Hadise hafta sonları kalmak için Riva'da villa kiraladı ile ilgili etiketler Hadise İbrahim Çelikkol mehmet dinçerler Riva villa mihre mutlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.