İbrahim Çelikkol balıkçı oldu: 4 gırgır satın aldı!

Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, meslektaşlarının aksine denize yatırım yaparak halk arasında ‘gırgır’ olarak bilinen 4 adet balıkçı teknesi satın aldı.

Oyunculuk kariyeri ve 5 yıllık eşi Mihre Mutlu ile yollarını ayırmasıyla aşk hayatıyla adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, hem özel hayatında hem de iş hayatında yeni adımlar attı. Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Natali Yarcan ile aşk yaşamaya başlayan İbrahim Çelikkol, oyunculuk dışında yeni bir sektöre girdi.

En son Birce Akalay ile birlikte dijital platformda yayınlanan “Kuş Uçuşu” adlı dizide rol alan İbrahim Çelikkol, inşaat, turizm gibi sektörlerle ilgilenen ünlü meslektaşlarının aksine denize yatırım yaptı.

Kesenin ağzını açan Çelikkol, halk arasında ‘gırgır’ olarak bilinen 4 adet balıkçı teknesi satın aldı ve teknelerini Riva’da yaşayan balıkçılara emanet etti.

Riva’daki balıkçılara yeni bir gelir kaynağı sunan ünlü oyuncu, 1 Eylül’de av yasağının bitmesiyle birlikte teknelerini suya indirdi.

Çelikkol’un Riva’da balık avına başlayan teknelerden ciddi bir gelir elde ettiği öğrenildi.

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

İbrahim Çelikkol balıkçı oldu: 4 gırgır satın aldı! ile ilgili etiketler İbrahim Çelikkol Riva balıkçı teknesi gırgır

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.