İbrahim Çelikkol'un eşi Mihre Mutlu Çelikkol ikinci kez koronavirüse yakalandı

Sanat camiasından koronavirüs haberleri gelmeye devam ediyor... Son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hakan karakterini canlandıran oyuncu eşi İbrahim Çelikkol ile boşanacakları yönünde iddialar ortaya atılan Mihre Mutlu 4,5 ay içinde ikinci kez koronavirüse yakalandığını duyurdu. Ailecek karantinada olduklarını söyleyen Mutlu, 'Belki de aşı olamadığım için hastalığı bu kadar ağır geçiriyorum' açıklamasında bulundu.

atv ekranlarında perşembe akşamları izleyiciyle buluşan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Hakan'ı 39 yaşındaki oyuncu İbrahim Çelikkol ile 2017 yılında evlenen mimar Mihre Mutlu koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Ali adında bir oğulları olan ve boşanma kararı aldıkları konuşulan çiftin evlerinde karantinada oldukları öğrenildi.

KORONAVİRÜS TESTİ POZİTİF ÇIKTI

Instagram'ı sık kullanan Mihre Mutlu, 'Çok hastayım, o yüzden buralarda yokum. PCR testimin sonucunu bekliyorum' dedikten sonra koronvirüs test sonucunun pozitif çıktığını öğrendi.

Kimseyle temaslı olmadığını ve evinde dinlendiğini söyleyen Mutlu, eşi İbrahim Çelikkol ile birlikte evlerinde karantinada olduklarını dile getirerek 'Kimse korkmasın' dedi.

İbrahim Çelikkol'un eşi Mihre Çelikkol ikinci kez koronavirüse yakalandı

Sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Mutlu, ''Dün biraz zor geçti. Hiçbir ilaç ağrılarıma iyi gelmedi. 4,5 ayda ikinci kez koronavirüs oldu. İlkini çok ağır geçirmişti. Dün hüngür hüngür ağladım. Bana bir serum yaptılar ve serumu aldıktan sonra gece 10 defa terleyip üstümü değiştirdim. Şu anda çok çok daha iyiyim. Henüz bir ağrım yok şükürler olsun. Halsizlik var sadece... Benim aşım yok arkadaşlar. Ben aşı olmamıştım. Ağustos ayında aşı olmaya karar verdiğimde koronavirüs oldum. Tekrar aşı olacakken nezle oldum. Nezlemin geçmesini bekledim derken geçen hafta randevu baktım ve bugün yine koronavirüs testim pozitif çıktı. Belki de o yüzden ağır geçiriyorum.'' dedi.

İbrahim Çelikkol'un eşi Mihre Çelikkol ikinci kez koronavirüse yakalandı

İbrahim Çelikkol'un eşi Mihre Mutlu Çelikkol ikinci kez koronavirüse yakalandı ile ilgili etiketler İbrahim Çelikkol mihre mutlu covid-19 PCR testi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.