Tuğba Ekinci'den eski sevgilisi İbrahim Çelikkol ve Tarkan'a olay sözler

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündem olan sivri dilli şarkıcı Tuğba Ekinci, YouTube'da yayınlanan “Bak Burası Çok Önemli” adlı programa konuk oldu. Tuğba Ekinci bir dönem aşk yaşadığı oyuncu İbrahim Çelikkol ve meslektaşı Tarkan hakkındaki açıklamalarıyla şaşkına çevirdi. Ekinci, Çelikkol için 'kıro', Tarkan için ise 'hobbit' ifadelerini kullandı.

“Bak Burası Çok Önemli” programının konuğu olan Tuğba Ekinci, yaptığı açıklamalarıyla duyanları şaşkına çevirdi. Ekinci, eski sevgilisi İbrahim Çelikkol için “İbrahim yetenekli ama kopyacıdır, iyi taklit eder. Yoksa piyasada ondan daha yetenekliler var. Bu arada çok asosyaldir. Onunla gidip bir balık yiyemezsin. En fazla seni alıp dağ başına çıkarır ateş yakar. Öyle de bir kırodur.” dedi. Ekinci meslektaşı Tarkan için ise '' İki gözü var, kafa büyük, omuzlar küçük. Çok da güzel bir adam değil. Tarkan hobbit'' ifadelerini kullandı.


İşte Tuğba Ekinci'nin açıklamalarından satır başları...

 ''BİR KADIN OLARAK TARKAN BANA ÇEKİCİ GELMİYOR''

Tarkan'ın zaten şu hareketi profesyonel olmadığını gösterdi. Tarkan'dan farklı görmüyorum kendimi. İkimiz de bandrol alıyoruz, ikimiz de YouTube'a yükleniyoruz. Evet ses güzel, bende de hareketler fena değil. Bana göre sen Tarkan'sın ama boyun posun falan... Dünyada hiç o kadar hobbit bir adam Tarkan değil. Hobitsin yani. Bir kadın olarak bana hiç çekici gelmiyorsun. Sesi hariç star havası yok. Ama Türkiye'yi ilüzyonu altına almış bir adamdır, yalan yok. Mega - Mugo denmesini de hiç umursamıyorum. Bana göre Mega yıllarca Avrupa'da, Amerika'da ödül alan adama denir. Bir tane 'mucuk' diye şarkısını biliyormuş İngilizler, Almanlar. Megastar'mış! İki gözü var, kafa büyük, omuzlar küçük. Çok da güzel bir adam değil. Millet haa 'Bir Tarkan gelmedi' diyor. Daha neler gelir... Bana göre Tarkan ilizyoner bir duruma geçti, insanları büyülüyor. Programlara katılmaması falan onu bir star yaptı. Ama bence hobbit. Allah günah yazmasın. O kadar da abartmayın. Olsa söylerim. Ben bir figürüm. Starlık zamanla olur, halk seçer.

tuğba ekinci

 ''İBRAHİM ARKASINI TOPLAYACAK BİRİNİ ARAR''

Amaaan eğleniyorum, o biraz iyi bir yerlere geldi ya. Laf attığım zaman gündem oluyor diye eğleniyorum. O zaman çocuktuk. Hippi gibi zamanlarımızdı da ne yaptığımızı bilmiyorduk. Onu şimdi görsem 'takılıyorum oğlum sana' derim. Ben Birce Akalay ile onların arkadaş olduğunu da biliyorum. Birce duysun buradan. İbrahim'de şöyle bir huy vardı, devamlı arkasını toplayacak birisini arar. Sevgili değil, arkadaş olarak. Bu erkek de olabilir kız da. Gider onun evinde kalır, uyuya kalır, yalnız kalmayı sevmez. Birce'de de o anaçlık var. Birce de kusura bakmasın şirin bir kız ama 'mermiler seksin' olayına girmiyor. Birce çok alımlı, hanım hanım. Ama seksi ayrı bir şey. Arkadaşa denmez bir kere. İnsan kız arkadaşına 'mermiler seksin' yazar mı. Sonra 'bunlar sevgili mi' demeye başlıyorlar. İbrahim beni bilir. 'Manyak yine girdi işin içine' diyordur.

''ASOSYALDİR, KIRODUR''

İbrahim yetenekli ama kopyacıdır, iyi taklit eder. Yoksa piyasada ondan daha yetenekliler var. Bu arada çok asosyaldir. Onunla gidip bir balık yiyemezsin. En fazla seni alıp dağ başına çıkarır ateş yakar. Öyle de bir kırodur.

''ANNESİNE BİLE ACIMAZ''


İbrahim surat ifadesi ekrana çok yakışan bir adam. Ama günlük hayatında pek bana göre değil. İsteseydim görüşürdüm ama günlük hayatında İbrahim kimseye bir şey öğretemiyor. O zamanlar gençtim, belki şimdi öğretiyordur. Devamlı aynı şeyleri sever İbrahim. Gider ormana ateş yakar. Fazla şehre sokamazsın. Orman adamı gibi yaşıyor. Ben ikizler burcu olduğum için çift taraflı zekam. Orman da severim şehir de. 2,5 - 3 yıl beraber yaşadık galiba. Çok yetenekliydi, ben sebep oldum sadece. O başı ve ortasını atlatmıştı mesleğinin çoktan girmişti bu işlere. Herkes 'sen yaptın' diyor ama hayır. Osman Sınav'la çok uzun süre çalışmıştı, birkaç yapımda başrol oynamıştı. Ben o ara tanıdım. Biraz daha hayatına düzen getirdim. Belki çabuk ilerlemesini sağlamışımdır. Vicdanlıdır ama çok teknolojik düşünür her şeyi. Kariyerine odaklıdır. İsmini ve kariyerini tam bir yerelere getirebilmek için acımaz, annesine bile acımaz. Abarttım belki ama kariyer odaklıdır, zekidir işinde gücünde. Tam aşık olsam bir adamdan çocuk yapardım. O da bana aşık olamaz. Gençken kim daha eğlenceliyse onla birlikte oluyorsun. Ama duygusaldı, sessiz sakindi evde. O zamanlar eğlenceyi seviyorduk. Şimdiki gibi değildik. Boşanmasına çok üzüldüm. İki yaşında bebeğini neden terkediyorsun. Ben her zaman onun iyiliğini istemişimdir. Kafamı attırdığında bağırmışımdır. Kafamı attırdığı için o dönem ayrıldım. Bitmişti artık, sıkılıyorsun.

 

 

 

 

 

 

Tuğba Ekinci'den eski sevgilisi İbrahim Çelikkol ve Tarkan'a olay sözler ile ilgili etiketler Tuğba Ekinci Tarkan İbrahim Çelikkol
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.