Sadakatsiz 24. bölüm fragmanı! Sadakatsiz Derin neden yok?

Sadakatsiz 24. bölüm fragmanı yayınlandı. Ortadan kaybolan Derin’i arama çalışmaları devam ederken gelen şok haber herkesi üzer. Sadakatsiz Derin neden yok?

Başrollerinde Cansu Dere ile Caner Cindoruk’un oynadığı Sadakatsiz 24. bölüm fragmanı yayınlandı. Çarşamba akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinin bu haftaki 24. yeni bölümüne Derin’in kayboluşu damgasını vuracak. Derin konusunda umutlar tükenirken gelen haber herkesi şoke eder.

Derin’in bir anda ortadan kaybolması herkesi şaşkına çevirmiştir. Volkan ile beraber Güçlü ailesi bir an önce Derin’in bulunması için seferber olmuşlardır. Asya kendisini bu durumlardan uzaklaştırmak adına kararlı gibi görünse de içerisinde olduğu çıkmazlar onu bu olayların içine sürüklemektedir. Ortaya çıkan sürpriz tanıklar ile birlikte bazı ipuçları olayların seyrini bir anda değiştirecektir.

Sadakatsiz 24. bölüm fragmanı
Sadakatsiz 24. bölüm fragmanı

 

Volkan’ın boşanma kararı sonrasında Derin ve Asya bir kez daha karşı karşıya gelmiştir. Gündeme bomba gibi düşen bir gelişme sonrasında herkes derinden sarsılır. Gözünü karartan Derin’in aldığı karar sonrasında Volkan iyice köşeye sıkışmıştır. Asya da üzerine oynanan oyunları bozmaya kararlıdır. Aşk, sadakat ve ihanetle sınanan hayatlarda artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Sadakatsiz 24. bölüm fragmanı! Sadakatsiz Derin neden yok? ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.