Masum 127. bölüm 26 Temmuz 2020 izle

Masum 127. bölüm 26 Temmuz 2020 izle! Masum 26 Temmuz tarihli 127. bölümü full izle tek parça halinde Kanal 7 kanalından izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in oynadığı Masum dizisi 127. son bölüm ile 26 Temmuz 2020 Pazartesi akşamında medya Kanal 7 ekranlarında. Masum’da bugün Cigar’a araba alma kararı Rashi’yi çok sevindirir. Fakat Cigar’ın babası yeni arabayı yeğeni Ahem’e verip onun arabasını Cigar’ın kullanmasını söyler. Bu durum ailede nasıl bir gerginliğe yol açacak?

Hetal gelini Rashi’nin dolduruşları sayesinde Kokila’ya karşı soğuk davranır. Kokila yıllardır kardeş gibi gördüğü eltisinin bu davranışlarını anlamlandıramaz. Rashi ise Cigar ile arasını düzeltmek için elinden geleni yapar. Cigar’a yeni bir araba alınmasına karar verilir. Ahem Cigar’ın kendi arabasını çok sevdiğini, aynı modelden alınmasını söyler. Amcası ise aynı arabadan iki tane olmasının gereksiz olduğunu belirtip yeni arabayı Ahem’in almasını ve Cigar’ın ise diğer arabaya geçmesini ister. Hetal kocasının böyle bir karar almasına çok bozulur. Bu durum iki aile arasında nasıl bir gerginliğe yol açacak?

MASUM 127. BÖLÜM İZLE

Masum 127. bölüm 26 Temmuz 2020 izle ile ilgili etiketler masum Masum 127. bölüm Masum 26 Temmuz 2020 Masum son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.