Masum 124. bölüm izle tek parça 24 Temmuz 2020

Masum 124. bölüm 24 Temmuz 2020 izle! Masum 24 Temmuz tarihli 125. bölümü full izle tek parça halinde Kanal 7 kanalından izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in oynadığı Masum 124. bölümü ile 24 Temmuz 2020 Cuma akşamında medya Kanal 7 ekranlarında. Masum’da bugün Kokila Ahem’in işlerini Cigar’ın yürütmesinden çok rahatsız olur. Rashi ise annesinin verdiği akılla Hetal ile arasını düzeltmeye çalışır. Rashi başarılı olabilecek mi?

Kokila Ahem’in şirkete gitmesine izin vermeyince tüm işlerini Cigar yürütür. Ahem’in başlattığı projeleri Cigar’ın imzalatması ve büyük başarılar elde etmesi Kokila’yı rahatsız eder. Cigar’ın başarısı için evde tören düzenlenir. Parag törenin açılışını Ahem ve Gopi’nin yapmasını isteyince Rashi çok bozulur. Urmila kızının halini görünce ona kayınvalidesiyle arasını düzeltmesini söyler. Annesinin dediklerini yapan Rashi, Hetal’in kalbini kazanabilecek mi?

MASUM 124. BÖLÜM İZLE

Masum 124. bölüm izle tek parça 24 Temmuz 2020 ile ilgili etiketler masum

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.