Masum 123. bölüm izle tek parça 23 Temmuz 2020

Masum 123. bölüm 23 Temmuz 2020 izle! Masum 23 Temmuz tarihli 123. bölümü full izle tek parça halinde Kanal 7 kanalından izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in oynadığı Masum dizisi 123. son bölüm ile 23 Temmuz 2020 Perşembe akşamında medya Kanal 7 ekranlarında. Masum’da bugün Ahem’in Gopi’ye olan bakışı değişir. Rashi ise uçurtma festivalinde yaralanan bir kuşu tedavi etmeye çalışır. Yaralı kuş Rashi için nelere vesile olacak?

Kokila Gopi ve Ahem’in gizli gizli konuşmalarından çok rahatsız olur. Gopi’yi yalnız yakalayan Kokila ona kendisinden bir şey gizleyip gizlemediğini sorar. Onun bu hamlesi karşısında ne yapacağını şaşıran Gopi cevap veremez. Gopi Kokila’nın kendisini sorguladığını Ahem’e anlatır. Ahem ise uzaktan Gopi’yi izler. Onun şefkatini ve temiz kalbini gören Ahem Gopi’ye sevgiyle bakar. Uçurtma festivalinde bir kuşun yaralandığını gören Rashi onu eve alır. Yaralı kuş Rashi için nelere vesile olacak?

MASUM 123. BÖLÜM İZLE

Masum 123. bölüm izle tek parça 23 Temmuz 2020 ile ilgili etiketler masum

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.